Horoscopul lunii februarie. Ce zodie va fi norocoasă

Februarie aduce vești bune pentru toate zodiile. În luna iubirii, Berbecii vor avea multă motivație, Gemenii și Săgetătorii vor călători mai mult, Racii vor avea noroc în dragoste, iar Leii vor avea succes în afaceri.

Iată ce spune horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie!

Berbec

Februarie aduce multă liniște și speranță. Familia va avea nevoie de atenția ta, însă acest lucru nu te împiedică să ai succes și în carieră. Ai grijă să prioritizezi corect lucrurile! În această lună te vei simți motivată, fără îndoieli, anxietăți și temeri. Încearcă să nu vorbești cu nimeni despre planuri, angajamente și succese. Dacă se vor ivi tensiuni, rezolvă totul cu răbdare și reținere emoțională.

Taur

Este perioada în care trebuie să demonstrezi calitățile de lider și să dai dovadă de ambiție. Curajul tău i-ar putea da la o parte pe cei din jur, însă familia îți va fi alături și îți va oferi tot suportul și sprijinul de care ai nevoie. În a doua jumătate a lunii lucrurile bune vor încetini. Problemele vor fi minore, dar vor necesita atenţie imediată. Va fi timpul pentru o pauză.

Gemeni

Februarie va fi despre călătorii și oameni noi. În timpul călătoriilor trebuie să fii vigilentă şi prudentă, pentru că ele pot fi umbrite de evenimente neplăcute, dificultăţi neaşteptate, cazuri de forţă majoră, probleme legale. În ultima parte a lunii va fi nevoie de schimbări majore în plan profesional, dar acestea vor merge într-o direcție bună. Referitor la sănătate, va exista risc şi vulnerabilitate, aşa că nu trebuie să creşti activitatea fizică, iar mişcările să le faci foarte atent.

Rac

Luna aceasta va fi potrivită pentru auto-studiu şi dezvoltarea creativităţii, cât și pentru îmbunătăţirea aptitudinilor fizice. S-ar putea să simți că ai oboseală cronică, lipsă de vitalitate şi probleme cu sistemul imunitar. Trebuie doar să ai grijă de sănătatea ta. De asemenea, în februarie vei întâlni pe cineva, dar trebuie să înveți să ai multă răbdare, în special în a treia decadă.

Leu

Relația cu partenerul va fi supusă unor încercări, de aceea trebuie să găsești metode de a vorbi aceeași limbă. Dacă îți dorești să organizezi o petrecere, ar fi bine să o faci în primele 10 zile ale lunii. Concentrează-te pe afacerile curente, pe vechile angajamente, pe consolidarea relaţiilor cu colaboratorii și pe extinderea conexiunilor utile. În a doua jumătate a lunii va trebui să îți achiți datoriile. Ai grijă să nu-ți neglijezi starea de sănătate.

Fecioară

În prima parte a lunii te vei concentra pe muncă. Nu fă exces! Educația va deveni o prioritate, ceea ce ar putea duce la tensiuni între tine și copii. Te vei simți obosită și lipsită de energie, de aceea ar fi bine să nu neglijezi sănătatea. Pe la mijlocul lunii vei avea parte de câștiguri financiare. Ultimele 10 zile sunt benefice pentru interacțiunea cu superiorii, întâlniri de afaceri și negocieri, pentru încheierea de contracte, călătorii, inclusiv de întâlniri de debut și aventuri amoroase.

Balanță

În această lună efortul și munca ar putea da roade, de aceea nu te relaxa prea mult. Îndatoririle de acasă și cele de la muncă vor necesita atenție, iar ignorarea acestora poate duce la conflicte cu cei dragi și dificultăți de lucru în echipă. Ar fi bine să faci din primele zile ale lunii o stabilire clară a obiectivelor, planurilor și sarcinilor la începutul lunii februarie devine foarte necesară. Există posibilitatea unor noi cunoștințe.

Scorpion

Îți vei dori să câștigi mai mult, dar pentru asta trebuie să ai un plan clar. În familie vor exista tensiuni ori îngrijorări în privința rudelor sau copiilor, iar în același timp pot apărea și stricăciuni acasă. Dialogurile constructive vor veni cu naturalețe abia în ultima săptămână din lună.

Săgetător

În prima parte a lunii va trebui să reiai proiectele mai vechi și să-ți demonstrezi abilitățile deja învățate. În carieră, pot apărea transformări în mediul de afaceri, schimbări de personal ori noi responsabilități. Până la jumătatea lui februarie ai deschise căile spre călătorii lungi, examene bine traversate, activități organizatorice, interviuri, negocieri sau întâlniri importante. Financiar însă, nu te aștepta la câștiguri substanțiale.

Capricorn

Sectorul profesional ocupă primul loc în preocupări, cel puțin în primele 16 zile din lună. Îți vei analiza situația financiară și vei lua poate măsuri de precauție, de economisire. Astfel, vei deschide calea pentru atragerea de investiții, sponsorizări, contracte profitabile și proiecte promițătoare. În a doua parte din lună, îți vei putea achita datoriile. Ai putea avea întâlni neașteptate. Este recomandat să renunți la obiceiurile proaste și să-ți întărești sistemul imunitar.

Vărsător

În luna februarie te vei simți obosită și vlăguită la locul de muncă. Lucrurile nu stau mai bine nici în familie și parcă îți dorești retragere, însingurare, introspecție. Nu înrăutăți situația, ci mai bine explică celor dragi că îți dorești să fii tu cu tine. Financiar, vei avea un oarecare noroc de câștig în prima decadă lunară, doar că în aceeași măsură există și riscul de a cheltui pe propriile capricii. Medical, cel mai probabil nu vor fi probleme speciale de sănătate. Cu toate acestea, multe vor depinde de starea ta de imunitate.

Pești

La început de februarie vei fi lipsită de energie, de aceea nu pierde efort suplimentar în noi proiecte. Încearcă să descoperi care-s prietenii adevărați și dușmanii, să te eliberezi de promisiunile trecute, de obligațiile neîndeplinite și de datorii. În relațiile cu cei dragi, nu-ți impune părerea. După data de 24, situația va deveni mai favorabilă pentru sănătate și vitalitate.

sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.