Olga Manciu lansează un proiect nou

Recent, într-un live pe Instagram, Olga Manciu a dezvăluit, spre admirația urmăritorilor săi, că a început să lucreze la un proiect nou. Este vorba despre o idee care a măcinat-o pe parcursul unui an, dar abia acum și-a luat inima în dinți și a decis să-l pună pe roate.

Pentru început, va fi creată o comunitate online pe Facebook. Apoi, când va fi depășită situația legată de pandemie, evenimentele vor fi organizate offline, inițial în Marea Britanie, apoi se vor extinde și în alte țări. Potrivit Olgăi, ”la aceste evenimente oamenii vor avea ocazia să îmbrace o rochie, un costum, pantofi și să cunoască alți oameni, asemeni lor, astfel încât să se simtă bine.”

Până la evenimentele offline, în fiecare săptămână vor fi organizate live-uri cu diferite personalități mai puțin cunoscute, dar care au o istorie impresionantă de viață și au ce povesti. Aceste evenimente vor avea scopul de a motiva și inspira alți oameni.

Olga nu este singură în aceste porniri. A recunoscut că are și un partener, mai exact un bărbat, dar nu i-a divulgat deocamdată identitatea.

Întrebată de ce face asta, Olga Manciu a răspuns că vrea să fie utilă și să ajute oameni. ”Am înțeles cât e de important pentru cei din diasporă să fie într-o comunitate în care nimeni nu îi judecă, unde se leagă prietenii, unde se odihnește. Cât de important e să ai o susținere când ești departe de casă.”

Pe lângă faptul că membrii acestei comunități se vor motiva și susține reciproc, aceștia se vor implica și în diverse campanii sociale și de caritate.

Sursa: Instagram.com/olga_manciu/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.