Să mâncăm sănătos de sărbători! Cum? Aflăm de la nutriționista Doina Brăiescu

Mesele de sărbătoare pot arăta altfel. Și da! Pot fi gustoase și sănătoase în același timp. De acest lucru ne convinge în acest an nutriționista Doina Brăiescu, care a pregătit un meniu special de sărbători. Mai mult, aceasta îl împărtășește cu oricine are dorința să mănânce sănătos și bine!

Doina a găsit cum să înlocuiască bucatele tradiționale cu altele, la fel de gustoase, dar care să nu îți afecteze sănătatea și… silueta. Nutriționista vine cu câte o astfel de alternativă la fiecare sărbătoare. Astfel își distrează familia și ușurează viața celor care o urmăresc. Or nu fiecare are inspirația sau cunoștințele necesare în acest domeniu.

”Ideea a apărut din dorința de a reeduca și a schimba obiceiurile alimentare, care, să recunoaștem, sunt cam deplasate de sărbători. Mesele pline cu mâncare, dulciuri și bineînțeles alcool, sunt o combinație prea grea pentru organismul nostru. Si desigur obiceiul de a sărbători câte 3 zile la fel trebuie revizuit” – a declarat Doina pentru mamaimperfecta.md.

Meniul de sărbători al Doinei Brăiescu este sănătos și pentru faptul că nutriționista combină corect alimentele. Totodată, aceasta demonstrează că renumita maioneză poate și trebuie să fie exclusă. ”Ca și alternative aș putea propune multe legume gătite sub diferite forme, diferite tipuri de carne slabă combinate corect, alături de salate verzi. Peștele sau fructele de mare sunt la fel o idee minunată pentru masa de sărbătoare.” – susține Doina.

Vezi ce meniu minunat a pregătit nutrioționista, dar și rețetele pas cu pas AICI !

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.