Strălucește de Revelion! Sfaturile stilistei Ylianna Danko

Indiferent de anturajul pe care îl alegi, ținuta de Revelion trebuie sa fie stilată, dar și comodă. Chiar dacă situația actuală ne obligă să petrecem seara dintre ani într-un cerc restrâns de oameni, acesta nu e un motiv să te neglijezi. Alege cea mai frumoasă ținută din garderobă, care corespunde criteriilor și distrează-te pe măsură. Analizează în continuare recomandările și variantele propuse de stilista Ylianna Danko.

Dacă vrei o ținută în pas cu ultimile tendințe ale modei în ceea ce ține de culori, atunci pledează pentru o asortare cromatică dintre gri și galben. Or ”Ultimate Gray” și „Illuminating” au fost desemnate de Institul ”Pantone” drept culorile anului 2021. Însă, dacă crezi în superstiții și culori purtătoare de noroc, atunci țin să menționez că anul nou va fi reprezentat de ”Bivolul alb de metal”. Prin urmare albul, argintiul, auriul și teoretic oricare altă nunață cu efect metalic este opțiunea ideală.

Iată câteva sugestii coloristice propuse de astrologi:

⭐️ Pentru a urca pe scara socială și a dobândi statut înalt purtați auriu, portocaliu în nuanțe pale, ocru, cărămiziu și crem.
⭐️ Pentru a spori norocul de bani: roșu, grena, roz, galben și portocaliu aprins.
⭐️ Pentru a amplifica creativitatea: verde, bej, maro.
⭐️ Pentru a beneficia de o sănătate radiantă și de putere interioară: alb și argintiu.

În ceea ce privește opțiunile vestimentare, costumele tip pijama și rochiile tip halat demult nu mai sunt considerate piese de lenjerie intimă, ci articole statement purtate de toate divele. Scoate din șifonier pijama de mătase, asorteaz-o cu cea mai bestială pereche de sandale ori pantofi și pledează pentru cele mai luxoase bijuterii pe care le ai. Simplu, comod și cu stil! Inspiră-te din galeria foto pe care ți-am pregătit-o și îndrăznește în seara dintre ani să fii altfel și nu uita că atitudinea este cea care face diferența.

Dacă nu ai o pijama similară, atunci alege orice articol paietat, fie că vorbim de o rochie, fustă, pulover sau o pereche de pantaloni cu efect lucios. Întrucât vorbim de o piesă feerică, ai grjă să o combini cu articole minimaliste cu efect mat. În caz contrar, riști să concurezi cu Pomul de Crăciun. Hainele din catifea, lúrex sau mătase pot constitui, la rândul lor, alegerea ideală.

Sărbători fericite și petrecere frumoasă!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.