Horoscop 14-20 decembrie 2020. Ce zodii vor avea o săptămână minunată

Vezi ce zodii vor avea pare de un succes garantat în săptămâna care a început.

Gemeni

Gemenii fac parte parte dintre norocoşii săptămânii 14-20 decembrie. Probabilitatea ca aceștia să-și întâlnească jumătatea este foarte mare. Dacă ești deja implicat într-o relație, vei avea parte de multe surprize frumoase.

Rac

În plan profesional racii vor înregistra doar reușite. Este în general o perioadă benefică în toate planurile, dar profesional vei fi satisfăcut 100 %.

Leu

Leilor li se recomandă să fie mai prudenți cu banii și cheltuielile. Ai grijă în ce investești banii, ca să nu intri sărac în noul an.

Fecioară

Fecioarele au nevoie de relaxare. În plan sentimental, astrele ți-au prezis doar lucruri frumoase.

Balanță

Balanțele trebuie să gândească bine până a deschide gura în această săptămână. Caută ceartă și critică pe toată lumea.

Scorpion.

Scorpionii sunt nemulţumiți de ceea ce se întâmplă în plan profesional în ultima perioadă iar asta îi afectează. Va urma o perioadă mai dificilă financiar, dar în scurt timp se va rezolva.

Săgetător

Vei intra în conflicte cu toată lumea. Abia la sfârșitul săptămânii vei reuşi să te aduni şi să te gândeşti la greşelile tale.

Capricorn

Vei avea o săptămână fabuloasă. Ai încredere în tine, în forţele tale, iar asta vor vedea şi cei de la locul de muncă, dar și persoanele apropiate ție.

Vărsător

Se anunţă zile stresante. Vei avea probleme în plan profesional, care se vor răsfrânge și în relația cu omul drag.

Pești

În plan financiar şi sentimental peștii vor fi foarte fericiți. Mai puțin însă la locul de muncă, unde îți apar mici probleme.

Sursa Foto: Capital.ro.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.