Fenomen astrologic deosebit la sfârșit de an

Asăti, 14 decembrie, vom trăi două evenimente astrologice, care, în combinație, fac fenomenul mai deosebit. Luna nouă coincide cu ultima eclipsă de soare din acest an. Ne așteaptă un moment de cotitură, iar singurul lucru pe care îl putem face e să ne lăsăm în voia sorții. S-ar putea ca cel mai mare impact să fie asupra personalității celor din zodia săgetătorilor, întrucât și luna nouă dar și eclipsa este chiar în zodia lor. Cu toate acestea, fiecare zodie va fi influențată de fenomen.

Luna Nouă va aduce noi începuturi în viața noastră, însă, din cauza că Soarele va fi eclipsat, aceste începuturi ne vor lua oarecum prin surprindere. Este vorba de începuturi mult așteptate, având în vedere probabil și evenimentele anului 2020. Majoritatea oamenilor așteaptă o schimbare a propriilor vieți și un viitor mai bun pentru 2021.

Lucruri pe care să le faci de Lună Nouă!

În afară de a ne lăsa în voia sorții, putem face și anumite lucruri concrete recomandate de astrologi, dar care își au rădăcinile adânc în trecut. Luna Nouă este considerată momentul perfect pentru transmiterea intențiilor către Univers. Așa că, dacă încă nu ai setat dorințele și scopurile pentru 2021, astăzi este foarte binevenit să o faci. Le poți scrie într-o agendă, sau le poți nota pe o foiță pe care să o arzi. Astrologii spun că tot ce se începe de Lună Nouă este sortit câștigului.

În același timp, este esențial să faci ordine în gânduri și în casă. Scapă de tot ce este vechi și fă loc pentru lucrurile noi pe care la dorești și le aștepți. Este timpul perfect și pentru începerea unei relații de dragoste.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.