Vezi ce defecte ai în funcție de zodia ta

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Ești nerăbdător! Iar asta te face impulsiv și agresiv. Nu suporți când cineva stă fără treabă. Te simți bine doar când ai parte de activitate constantă sau de concurență.

 

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Ești încăpățânat!  Faptul că nu știi să faci compromisuri, nu te ajută întotdeauna. Și nici pe cei din jurul tău, petru că nu îi lași să meargă pe drumul lor. Ești posesiv cu oamenii din apropierea ta. De aceea este ideal să fii înconjurat de oameni loiali în care să ai încredere.

 

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Ești unul dintre cei mai buni oameni din punct de vedere al zodiei. Poate doar faptul că ești prea dependent de oameni te dezavanteajează într-un oarecare fel. Ar fi bine să ai mai multă încredere în convingerile și deciziile tale. Altfel, ești extrem de energic, iar asta îți poate provoca uneori o stare de agitație care ar putea duce la inconsecvență în acțiunile tale.

 

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Ești nesigur iar asta te face excesiv de sensibil. Dacă e să descifrăm – nu prea poți face față criticilor. Gândirea ta poate deveni pesimistă, iar în astfel de circumstanțe este foarte ușor să nu mai ai încredere în nimeni. Starea ta de spirit este schimbătoare și poți deveni manipulator față de ceilalți. Pentru a deveni mai sigur pe tine, trebuie să înveți să ieși din carapace.

 

Leu(22 iulie – 22 august)

Ai nevoie ca toată atenția să fie asupra ta. Ceea ce nu e tocmai bine. Uneori ești arogant și chiar inflexibil. Ești cunoscut pentru latura ta încăpățânată, ceea ce înseamnă, de asemenea, că întâmpini dificultăți în a înfrunta realitatea. O altă problemă este nevoia ta de validare prin aprobarea altora.

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai tendința de a critica totul. Ți-ar fi binevenită o pauză în care să înveți să ignori uneori detaliile. Nu există perfecțiune. Încearcă să accepți asta pentru ca mintea ta să fie liniștită și sănătoasă.

 

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Uneori, trebuie doar să accepți că ai defecte și să înveți să trăiești cu tine însuți. Nu te teme să trăiești ghidat de ceea ce crezi sau simți. Nu poți întotdeauna să faci pe plac tuturor, pentru că uneori îi vei răni și pe oamenii din jurul tău. Așadar, iartă-te pe tine așa cum îi ierți pe ceilalți.

 

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Îți vine greu să ai încredere în oameni. Trebuie să îți arăți adevărata față fără să te gândești la consecințe. Lasă-te purtat de val și vei fi bine. Nu totul trebuie controlat.

 

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Nerăbdător, un pic egoist și singuratic. Ar trebui să încerci să-ți menții relațiile. Sau poate și mai important e să le construiești cu acei oameni care sunt dispuși să tolereze lipsa ta de atenție asupra lor. Apoi, încearcă să conștientizezi că nu totul este despre tine.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Prea exigent. Poate începi să privești partea plină a paharului? Ar trebui să te concentrezi mai mult pe înțelegere, deoarece înțelegerea și cunoașterea sunt două lucruri diferite. Acest lucru te va ajuta să fii mai respectuos și mai iertător.

 

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Prea rațional. Știi, și sentimentele sunt produse de creier. Deci, trebuie doar să vrei să simți. Acest lucru te va scăpa de singurătate. Îți petreci atât de mult timp cu oamenii, dar nu îți faci niciodată timp pentru a-i cunoaște cu adevărat.

 

Pești(19 februarie – 20 martie)

Învață să nu judeci după aparențe. Sentimentele nu sunt întotdeauna corecte și exacte. Învață să ierți pentru a nu fi pe poziția de jertfă tot timpul. Iar dacă mai înveți că oamenii au și defecte, vei ști să accepți și criticile.