Horoscop 20 noiembrie 2020. Planurile unei zodii sunt date peste cap

Astăzi, una din zodii va primi o veste care îi va da toate planurile peste cap. Vezi mai jos horoscopul integral pentru toate zodiile!

Berbec

Nu trebuie să-ți fie frică de crize financiare, de viitor sau de ziua de mâine. Poți să- ți permiți un bonus pentru plăcerea ta. Meriți un cadou, fără să te gândești și să-ți restricționezi cheltuielile.

Taur

Ai o stare de apatie şi oboseală care te domină. Nu lăsa emoțiile negative să te copleșească și nu sta singur în această zi . Fii tu cel care invită prietenii sau familia în oraș sau în ospeție.

Gemeni

Dragostea nu înseamnă să-i ceri partenerului să se schimbe pentru a fi aşa cum vrei tu, ci să-l iubeşti aşa cum e. Vei înţelege asta şi azi, printr-un moment care te sfătuieşte să renunţi la vise, la anumite aşteptări, la un anumit standard şi să te mulţumeşti sincer cu ceea ce primeşti.

Rac

Eşti omul care crede doar ce-i văd ochii, iar azi vei primi atât de multe semne clare că îţi vor alunga orice nesiguranţă. Nu le pune la îndoială. Fii atent la tot ce vezi și auzi, pentru că sunt semne pentru tine.

Leu

Ai nevoie să discuți mai mult cu persoana dragă. Este o zi în care multe lucruri care până acum erau neclare, pot găsi o soluţie care să fie pe placul amândurora. E ziua în care nu trebuie să refuzi comunicarea deschisă.

Fecioară

Fecioarele vor primi o veste care la va șoca. Încearcă să nu iei decizii pe loc, sub influența emoţiilor. Linişteşte-te puţin, iar după, vei înţelege altfel situaţia.

Balanță

Nu pune la suflet dacă cineva îți face un comentariu care nu ți-e neapărat pe plac. Sunt oameni care nu vor să te supere. S-ar putea ca mesajul lor să aibă sens şi chiar să-ţi fie de folos, dacă treci peste tonul agresiv cu care ţi se adresează.

Scorpion

Dacă ți se termină economiile rapid, tu nu te stresezi prea mult. Știi că eşti suficient de descurcăreţ pentru a găsi imediat o altă cale pentru a-ţi câştiga banii. Ba mai mult: momentele de criză pot fi chiar benefice pentru tine, pentru că îți pui mintea la contribuţie.

Săgetător

Oamenii care te înconjoară respectă deciziile tale, ascultă ce ai tu de spus cu supunere. Nimeni nu ţi se poate opune, ci vor primi decizia sau ordinele tale cu un dram de smerenie, tocmai pentru că ţi se recunoaşte valoarea.

Nu te sfii să spui şi altora care e părerea ta, ca să înveţe de la tine.

Capricorn

Te preocupă o relație care e departe de perfecțiune. Ar fi bine să cobori un pic standardele, astfel ai putea descoperi că persoana respectivă are totuşi ceva de oferit şi care poate compensa lipsurile.

Vărsător

Nu te poţi detaşa de o situaţie care încă te preocupă, dar astăzi se pare că e ziua potrivită și apare o soluţie care te-ar putea ajuta. Iartă, uită, închide acel capitol odată pentru totdeauna, deoarece nu mai are nimic bun de oferit în viaţa ta.

Pești

Simți tot mai mult lipsa unui om drag alături. Ai nevoie de cineva lângă inima ta care să te asculte, să-ţi ia gândurile de la o problemă care te chinuie. Să știi că există o astfel de persoană, cineva născut în zodie de apă, trebuie doar să aștepți.

Sursa foto: capital.ro.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.