Dana Markitan – ”Mă văd mamă pentru a doua oară”

Când vine vorba de familie, orice om este în stare să facă lucruri uimitoare pentru ca cei dragi să fie fericiți. Este și cazul bine cunoscutei interprete Dana Markitan, care a declarat pentru mamaimperfecta.md cum își educă fiul.

Artista  este mama unui băiețel pe nume Denis și a mărturisit că fiul ei este un băiațel minunat,  bun și zâmbitor.

„Sunt o mamă-prieten care iubește necondiționat. Vorbesc cu el ca unui matur, nu îi impun nimic cu forța. Atunci când îmi reușește să îi explic ceva, sunt extrem de bucuroasă.”

Interpreta este de părere că cei mici trebuie să înțeleagă cum este viața de fapt, iar ca părinți, adulții trebuie să le stea mereu aproape celor mici și să le fie un exemplu bun. Dana a declarat  că cel mai dificil la rolul de mamă este să nu-i transmită fiului său emoții negative.

„Trebuie să lași problemele după ușă, să nu le aduci acasă celor dragi, iar în munca mea asta este destul de greu.”

Cântăreața a recunoscut că Denis o alintă cu gesturi frumoase.

„Când m-am întors din Veneția, unde am lucrat o perioadă, Denis  mi-a cumpărat flori, m-a întâlnit cu un poster creat de el, a scris pe el lucruri emoționante, m-a sensibilizat până la lacrimi.”

La întrebarea dacă își mai dorește copii, Dana Markitan a răspuns: „mă văd mamă pentru a doua oară, îmi doresc să încerc acest sentiment din nou.”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.