5 idei de ținute de seară pentru graviduțe

După ce pandemia ne-a dat lumea peste cap, vara asta lucrurile par a reveni încet la normalitate. S-a dat undă verde până și la sezonul nunților, iar când vine vorba despre nunți, în mod evident vorbim și despre ținute. Cea mai mare dilemă la capitolul vestimentație de seara o au, însă, femeile gravide. Așadar, dacă ai primit o invitație la o petrecere vara asta și ești însărcinata, iată câteva idei care ar putea să te inspire.

1. Chiar dacă te afli în ultimul trimestru și nu te mai simți la fel de grațioasă ca înainte, oricând poți purta o rochie lungă, diafană, cu cordon. Acest tip de rochie va ascunde kilogramele în plus și va fi destul de comodă pe timpul evenimentului.

2. O altă opțiune elegantă sunt rochiile cochete cu imprimeuri florale perfecte pentru zi și seara. Asortează-le așa cum îți place: cu sandale cu toc sau fără toc. Oricum accesoriul de bază, în cazul tău, rămâne a fi burtica.

3. În caz că vrei ceva mai inedit, ai putea opta pentru un costum elegant format dintr-o bluză asimetrică și o pereche de pantaloni. Ai putea să te inspiri de la actrița Anne Hathaway care a purtat pe covorul roșu la premiera filmului “Modern Love” un costum alb cu volane semnat de Oscar de la Renta. Cu siguranță vei atrage multe priviri.

4. Dacă ești o viitoare mămică norocoasă care nu a adăugat prea multe kilograme în plus, ai putea face furori cu o rochie mulată pe corp, ori o rochie mini, care să accentueze silueta ta.

5. O rochie elegantă roz, poate fi delicată, feminină și sexy. Nu ezita să porți roz chiar dacă ești în așteptarea unui băiețel. Dar, mai ales, nu uita că și o femeie însărcinată poate fi elegantă și senzuală.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.