Zborul cu avionul nu mai este un stres! Cum să-i faci față

Pentru multe persoane zborul cu avionul poate fi o sursă de stres. Există însă câteva trucuri care ne pot veni în ajutor.

Iată câteva dintre ele!

Pregătește bagajul din timp

Dacă zborul este un stres, aveţi grijă să eliminaţi orice anxietate până la el. Adică pregătiţi-vă din timp bagajul, actele şi tot ceea ce este necesar, pentru ca să nu staţi ca pe ace că nu reuşiţi sau că s-ar putea să uitaţi ceva. Dacă aţi rezolvat toate aceste task-uri cu o zi înainte, atunci somnul de până la zbor vă va fi liniştit.

Alege zborurile de zi

Zborurile în timpul zilei sunt mai confortabile din punct de vedere psihologic decât cele de noapte. Mai ales în cazul persoanelor care mai au şi claustrofobia (frica de locuri închise), iar spaţiul avionului li se pare prea mic. Atunci când în avion vei avea parte de lumina de zi şi de un peisaj frumos pe geam, s-ar putea chiar să-ţi placă zborul.

Citește o carte sau vizionează un film

Şi pe scaunul din avion îţi poţi crea un mediu plăcut şi confortabil. Îţi poţi regla lumina şi aerul condiţionat după placul tău, poţi servi băutura preferată sau o gustare, după ce avionul a decolat şi bineînţeles îţi poţi deshide cartea preferată sau chair privi filmul care îţi palce şi te relaxează.

Crează playlist cu muzica preferată

Pe lângă cărţi sau filme, nu uita de muzică şi podcasturi. Îţi poţi crea un playlist din timp de care te poţi bucura, iar astfel zborul îţi vă părea extrem de rapid.

Privește spre însoțitoarele de bord

Încă un lifehack este să te uiţi la însoţitoarele de bord. Acestea au zburat de sute sau chiar de mii de ori şi o fac în continuare cu mare plăcere. În plus, zâmbetul şi amabilitatea lor îţi vor asigura la fel o stare de bine!

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.