5 modele de rochii la modă în vara 2023. Tu ce alegi?

Majoritatea femeilor preferă să poarte vara fuste și rochii. Acestea sunt comode, permit pielii să respire și redau senzația de răcoare. Dacă nu ești adepta rochiilor, e cazul să le mai dai o șansă, căci indiferent de culoare, material sau lungime, acestea vor face diferența atunci când vei ieși din casă.

Azi îți propunem 5 mode de rochii la modă în vara 2023, iar ție nu-ți rămâne decât să mergi la shopping și să-ți alegi ceea ce ți se potrivește.

Rochia asimetrică

Rochia cu croieli asimetrice este un trend al acestei veri. Dacă alegi o rochie cu umeri dezgoliți și detalii interesante în zona taliei, vei arăta bine în orice context. O poți purta cu o pereche de pantofi eleganți dacă vei merge la o petrecere, sau cu o pereche de teniși pentru o ieșire în oraș cu prietenii sau la plimbare.

Rochia cu decupaje

Pe lângă rochia asimetrică, trebuie să ai în garderobă și o rochie cu decupaje. Indiferent de cât de simplă e aceasta, dacă are câteva decupaje subtile, va crea un efect wow. Stiliștii spun că rochiile cu decupaje de diferite dimensiuni emană feminitate și încredere, de aceea nu ezita să-ți achiziționezi o asemenea piesă vestimentară. Aceasta poate fi asortată atât cu o pereche de pantofi cu toc interesanți, cât și cu sneakerși.

Rochia tricotată

Atunci când îți dorești și confort, dar și să arăți bine, alege o rochie tricotată, care îmbină perfect simplitatea cu stilul. O poți purta cu ghete, sneakerși, balerini sau chiar pantofi cu toc.

Rochia cu mâneci bufante

Atunci când vrei să îți pui în valoare feminitatea, alege o rochie cu mâneci bufante. Astfel vei adăuga și un plus de eleganță și rafinament, căci mânecile bufante sunt un detaliu romantic și plin de personalitate. Poți opta pentru mâneci supradimensionate sau mâneci subtile și elegante, în funcție de preferințe.

Rochia tip cămașă

Rochia tip cămașă este o ținută confortabilă, nu doar pentru a merge la birou. Aceasta poate fi purtată în diverse combinații, materiale, lungimi sau culori și o poți accesoriza cu pantofi ori sandale cu toc, cât și în combinație cu sneakerși, sandale joase sau chiar bocanci.

Tu ce fel de rochii vei purta în această vară?

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.