Distractiv și cu bani puțini. Idei pentru Ziua Internațională a Copilului

Prima zi de vară vine nu doar cu vacanța mult așteptată, ci și cu una dintre zilele preferate ale celor mici – Ziua Internațională a Copilului. Cu această ocazie, fiecare părinte își dorește să facă mici surprize copilului său și să-i organizeze o zi de neuitat. Dacă și tu vrei să îi organizezi o adevărată sărbătoare celui mic, o poți face distractiv și cu bani puțini, uneori chiar fără a ieși din casă.

Iată câteva idei pentru Ziua Internațională a Copilului, care s-ar putea să-ți fie utile!

Organizați o zi de gătit gustoșenii

Copiii adoră mâncarea gustoasă. Poți pregăti împreună cu copilul tău mâncarea să preferată, pizza, biscuiți său orice altceva vă doriți voi. Iar pentru a o savura, organizați un picnic în grădină sau ogradă, beți suc sau limonadă și discutați despre ceea ce nu ați vorbit niciodată. Copilul va fi fericit să știe că mama petrece o zi întreagă doar cu el, chiar și acasă.

Jucați jocuri de societate

Și dacă tot ați organizat picnic, cu siguranță aveți și câteva jocuri de societate, pe care să le puteți juca în aer liber. Iar dacă nu aveți, e momentul potrivit pentru a cumpăra unul și a i-l face cadou.

Faceți ordine în haine

Nu este tocmai activitatea preferată de copil, însă poți face din aceasta o ocupație distractivă. Propune-i copilului să ascultați muzica sa preferată în timp ce faceți ordine în toate hainele sale. Scopul acestei activități este să puneți deoparte hainele care îi sunt mici și să hotărâți împreună cui le donați. Cu siguranță nu va refuza dacă îi propui acest scop nobil.

Mergeți la evenimentele gratuite

Cu siguranță în localitatea voastră se organizează diverse evenimente gratuite cu această ocazie. Poți merge împreună cu cel mic la ele, doar că ar trebui să fiți ambii pregătiți pentru mulțimea de persoane care vor fi prezente. De asemenea, rândurile la înghețată sau jocuri, vor fi și ele destul de lungi. Dar dacă veți avea răbdare, copilul se va putea bucura de această zi petrecută în afara casei.

Organizează o petrecere cu prietenii

Indiferent dacă stai la bloc sau la curte, copilul tău cu siguranță are prieteni prin mahala. Îi poți propune să organizați împreună o petrecere cu aceștia. Includeți muzică distractivă, pregătiți câteva jocuri de societate și ceva gustos de ronțăit și petrecerea este gata, iar distracția – garantată!

Tu ce alte planuri ai pentru Ziua Internațională a Copilului?

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.