Top desene animate ale copilăriei tale, pe care să le propui și copilului

Cu siguranță nu doar o singură dată te-ai auzit spunând „Când eram eu copil…” sau „În copilăria mea…”. În preajma Zilei Internaționale a Copilului, când majoritatea dintre noi ne amintim de vremea când eram mici, îți propunem să revezi desenele animate cu care ai crescut.

Iată Top desene animate ale copilăriei tale, pe care să le propui și copilului!

Tom & Jerry

Acest desen animat a fost creat de William Hanna si Joseph Barbera pentru MGM. Tom & Jerry prezintă povestea unui motan pe nume Tom și a unui șoarece pe nume Jerry și conflictul permanent dintre cei doi. Este un desen animat lansat în anul 1940, dar nu doar noi, ci și generatiile noi sunt fermecate de aventurile acestora.

Scooby Doo

Desenul animat a fost creat în anul 1969 de către scriitorii Joe Ruby și Ken Spears, Fred Silverman și Iwao Takamoto, fiind preluat în anul 2001 de Warner Bros. Personajele călătoresc într-o dubă numită „Mașina Misterelor” și rezolvă mistere care de obicei conțin povești despre fantome, monștri mitici și alte forțe supranaturale. La sfârșitul fiecărui episod, forța supranaturală avea o explicație rațională. Unele versiuni ulterioare au oferit variații asupra temei și explicației supranaturalului, precum și noi personaje, precum vărul și nepotul acestuia, pe lângă sau în locul unor personaje.

Pokemon

Desenul animat Pokemon a fost lansat în anul 1997 și a făcut furori în rândul copiilor de atunci. În centrul atenției sunt Ash, un tânăr colecționar și antrenor de pokemoni, care este ajutat de doi prieteni și de pokemonii pe care aceștia îi dețineau. Cel mai notabil caracter al seriei este Pikachu, pokemonul și cel mai bun prieten al lui Ash.

Nașii mei vrăjitori

Acest desen animat a debutat prin 2001 și s-a terminat abia în 2017, după zece sezoane. Spune povestea unui puști de zece ani care-și trăiește copilăria alături de părinții lui spirituali – un cuplu de zâne cu puteri magice dispuși să-i îndeplinească orice dorință. Scopul animației este să arate că nu poți fugi de probleme la nesfârșit. De asta puștiul primește de fiecare dată tot ce vrea, iar spre final e pus în fața faptului împlinit și obligat de circumstanțe să conștientizeze că mereu rămân reguli și condiții de respectat. Iar calea ușoară nu există.

Familia Flistone

Această animație a apărut pentru prima oară în anii ‘60, dar a continuat să ruleze mult timp și în anii 2000. Are șase sezoane și un total de 166 de episoade, fiind unul dintre cele mai vizionate desene animate. Acesta prezintă viața cotidiană așa cum e ea: plicticoasă, cu glume răsuflate și probleme de tot felul. Fiecare episod are o morală care te face să relaționezi și să înțelegi mai bine lucruri care trec pe lângă tine când ești copil.

Ce alte desene animate îți amintesc de copilărie?

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.