Idei creative și ieftine de împachetare a cadourilor

A început luna cadourilor și a gesturilor de apreciere față de cei dragi! Cu siguranță fiecare dintre noi vom primi și vom face daruri. Ar fi păcat să nu folosim ambalaje frumoase, dar și decorațiuni făcute manual, astfel încât să surprindem familia și prietenii.

Iată câteva idei creative și ieftine de împachetare a cadourilor pentru cei dragi!

Folosește o coroniță de brad

După ce ai ambalat cadoul, în loc de clasica fundiță, decorează-l cu o coroniță mică, făcută din crenguțe de brad sau de pin. Poți folosi crengi naturale sau artificiale. Ambele variante vor arăta foarte frumos.

Folosește litere decupate din ziar

Pentru a împacheta mai deosebit cadoul, poți folosi ambalaj de o singură culoare, pe care să lipești numele destinatarului. Literele numelui le poți decupa din hârtie de ziar. Cel care va primi darul va fi încântat!

Fundițe din pânză decorativă

După ce ai împachetat cadoul cu hârtie de culoare albă, decorează-l cu fundițe din pânză de sac. Rezultatul va fi uimitor!

Decorează cu o felicitare

Cu siguranță ai făcut cu copilul felicitări pentru cei dragi. Ei bine, după ce ai împachetat cadoul, lipește felicitarea pe acesta. Eventual, poți adăuga și alte elemente de decor, iar în interiorul felicitării – scrie un mesaj.

Folosește ambalaje furoshiki

Metoda japoneză de ambalare a cadourilor este cunoscută în întreaga lume. Furoshiki este un tip de pânză tradițională japoneză de împachetat, folosită pentru a ambala cadouri sau a transporta mâncarea de prânz. Astfel, dacă ai o eșarfă sau orice altă pânză, poți ambala cadoul folosind această metodă.

Mai multe idei de împachetare a cadourilor

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.