Idei pentru a petrece distractiv primul weekend de iarnă

Odată cu venirea iernii și a frigului, petrecem tot mai mult timp acasă. Dacă în timpul săptămânii suntem ocupați cu joburile, lecțiile sau alte îndeletniciri, weekendurile sunt cu și pentru familie. Indiferent de planurile pe care le ai pentru sâmbătă și duminică, venim cu câteva idei pentru a petrece distractiv primul weekend de iarnă și pentru a crea amintiri de neuitat.

Împodobiți bradul

Dacă nu ai împodobit bradul la 1 decembrie, în acest weekend e momentul să o faci. Pentru început, scoate bradul din debara, fă ordine în decorațiuni și asigură-te că ai toate cele necesare. Include apoi un playlist cu cele mai frumoase colinde și bucură-te alături de familie de cel mai frumos moment al lunii decembrie – împodobirea pomului de Crăciun.

Răsfoiți albumele cu amintiri

Nimic nu-i mai minunat decât să faci o retrospectivă la sfârșit de an. Dacă ai albume clasice cu fotografii, răsfoiești-le alături de cei dragi și amintiți-vă de anii precedenți. Dacă ai albume virtuale, uitați-vă la fotografiile de anul acesta și faceți o selecție a celor mai frumoase, apoi imprimați-le și păstrați-le. Veți retrăi împreună cele mai frumoase momente ale anului și vă veți bucura de un weekend minunat petrecut la călduț.

Confecționați ceva manual

Lucrul manual este o metodă bună de a petrece timpul în liniște atunci când ești singură sau de a purta cele mai de suflet discuții dacă meșterești alături de familie. Puteți confecționa decorațiuni pentru casă, jucării pentru brad sau felicitări pentru bunici și alte rude.

Gătiți ceva gustos

Gătitul a adunat întotdeauna familia în jurul mesei. În acest weekend, gătiți ceva gustos și bucurați-vă de atmosfera plăcută și de căldura din casă. Pe site-ul nostru găsești multe idei de inspirație.

Mergeți la un spectacol cu copiii

Teatrul Planeta Clounella a dat start spectacolelor de iarnă pentru copii. În acest weekend va fi jucată „Povestea lui Moș Crăciun„, un spectacol pentru copiii de toate vârstele. Biletele pot fi cumpărate de pe iticket.md și cu siguranță va fi un cadou deosebit pentru întreaga familie. La final, copiii vor putea urca pe scenă și vor face fotografii cu Moș Crăciun, dar și vor primi câte un mic dar.

Indiferent de cum vei petrece acest weekend, ai grijă să fii în preajma oamenilor dragi și să creezi amintiri de neuitat.

Weekend minunat!

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.