Horoscopul lunii octombrie 2022. Ce zodie va fi mai norocoasă

Luna octombrie vine cu vești bune pentru toate zodiile. Dacă unele vor câștiga mai bine de pe urma muncii lor, altele vor avea noroc pe plan sentimental. Unii nativi își vor face ordine în sănătate, vor merge la medici și vor avea mai multă grijă de ei, pe când alții își vor achiziționa în această lună mai multe bunuri, cum ar fi o locuință sau o mașină nouă.

Iată ce rezervă astrele fiecărei zodii pentru luna octombrie!

Berbec

În octombrie, Berbecii trec printr-o perioadă prielnică îmbunătățirii stării lor de sănătate ca urmare a supunerii la un control medical complet. Aceștia se simt motivați să-și treacă în revistă trecutul, reținând din acesta numai evenimentele sale fericite sau din care pot trage învățături pentru destinul lor viitor. De asemeni, au ocazia de a forma prietenii cu persoane animate de aceleași convingeri, crezuri ca și ei. Către sfârșitul lunii își dinamizează relaționarea socială, vor să fie mereu sub luminile reflectoarelor, riscând să-i irite pe unii printr-un comportament arogant.

Taur

În luna octombrie, nativilor Tauri le merge foarte bine, atât pentru că sunt muncitori și organizați și au tot timpul bani, dar și pentru că știu să profite de vremurile bune. Așadar, cine este ambițios și are planuri multe trebuie să știe că va fi ajutat din plin de energia lui Mercur. Până la data de 10 octombrie, succesul va fi pe plan profesional. Cea de-a doua jumătate a lunii le aduce Taurilor mai mulți bani și mai multe șanse să își pună în aplicare planurile. Unii dintre ei se pot gândi inclusiv la achiziția unei case și vor avea succes!

Gemeni

În octombrie Gemenii își ajustează și sensibilizează relațiile cu rudele, persoanele cele mai apropiate, se debarasează de atașamente traumatizante ori dăunătoare din trecutul lor, își prețuiesc mai mult decât de obicei sănătatea și iau măsuri ferme pentru a și-o optimiza. Un voiaj pe meleaguri foarte distanțate de casă, poate exotice, pare să le fie accesibil dintr-o dată ca printr-un miracol. Odată cu 30 octombrie, voința lor nemăsurată, exacerbată, de a-i face pe alții să se alinieze opiniilor și obiectivelor lor tinde să le aducă rezultate contrarii.

Rac

Racilor le merge foarte bine în octombrie după data de 9. În această zi, Luna plină va fi în zodia Berbec, ceea ce dă un impuls tuturor planurilor pe care le au nativii Raci. Cei care își doresc acum un loc de muncă sau un post mai bun, o avansare, o negociere de salariu, pot face acest pas, iar Luna plină îi va ajuta să ajungă la o negociere profitabilă pentru ei. Racii o vor duce bine și din punct de vedere al sănătății. Cei care se confruntă cu probleme medicale mai vechi vor găsi un medic specialist care îi va îndruma pe calea cea bună.

Leu

Luna aceasta, nativii din Leu își redescoperă punctele forte în cadrul unor dialoguri cu toate cărțile pe masă cu oameni în care au deplină încredere. Sunt înzestrați cu un tonus fizic și mental de zile mari și, în familie, se focalizează spre tot ce au mai bun, mai împlinitor membrii acesteia, punând mai presus de orice iubirea pe care le-o poartă. Începând cu 22 octombrie, relațiile de asociere din diverse domenii le rezervă beneficii substanțiale, iar din 30 octombrie oscilează între eficientizarea conexiunilor cu amicii și înclinația de a și-i îndepărta din cauza unor lupte pentru supremație.

Fecioară

În luna octombrie, Fecioara va avea capacitatea să spună cuvintele potrivite la momentul potrivit, astfel încât să-și îmbunătățească imaginea personală și să atragă de partea sa aliați de nădejde. Strălucește în special în întreprinderi care necesită creativitate. Se simte de minune în interacțiunea socială și emană un magnetism special, care-i determină pe oameni să o îndrăgească și să-i fie îndeaproape. Cu toate astea, odată cu 28 octombrie, poate fi dezamăgită de unele parteneriate ale sale, personale, financiare sau din muncă. În plan profesional, iese dintr-un con de penumbră și se direcționează spre proiecte care-i plac, o pasionează.

Balanță

Aceasta este luna Balanțelor, care în octombrie se vor simți pline de energie și puse pe fapte mari. Mulți nativi din această zodie vor lua decizii majore și vor face schimbări benefice în viața lor. Începând din data de 10 octombrie până pe data de 29 octombrie, vor veni șanse noi, vești despre locuri de muncă bune, colaborări, aprecieri la serviciu și negocieri pentru un bonus mai mare la sfârșitul acestei luni. Nu există nativ din Balanță să nu primească o șansă în octombrie! Dar depinde de fiecare cum va putea profita de pe urma beneficiilor trimise de astre.

Scorpion

Pe data de 25 octombrie va avea loc prima eclipsă din toamna aceasta, care va fi în zodia Scorpionului. Astfel, influența ei poate fi norocoasă pentru nativii zodiei, care își pot face tot felul de planuri noi, schimbări, începuturi prielnice și chiar relații noi de dragoste. Influența eclipsei se resimte în cea de a doua jumătate a lunii octombrie și va fi mai puternică în cele 5 zile imediat după eclipsă. Scorpionii vor aduna bani, poate vor primi și bonusuri la care nu se așteaptă, și vor putea începe noi proiecte legate de pasiunile lor, legate de tehnologie și modernizarea casei.

Săgetător

În luna octombrie, săgetătorul este expus unor vibrații care-l îmboldesc să-și exploreze cele mai adânci și mai împlinitoare impulsuri subconștiente, ceea ce tinde să-i schimbe în bine atitudinea față de cei din jurul său. Are ocazia să-și lărgească cercul de cunoștințe, să pună bazele unor prietenii promițătoare. Nu mai are de a face cu circumstanțe negative în activitatea socială, remarcându-se în aceasta prin bunăvoință și abilități diplomatice. Își deslușește cu luciditate atuurile personale și nu mai ezită să și le pună în valoare. Parteneriatele sale din toate planurile existenței par să se șubrezească odată cu 28 octombrie, necesitând să fie reevaluate și fortificate.

Capricorn

În luna octombrie, tuturor Capricornilor le merge foarte bine și vor putea recupera o parte din ceea ce au pierdut în septembrie: timp, bani, șanse, dragoste. Pe toate planurile, zodia Capricorn este favorizată, mai ales în prima jumătate a lunii octombrie. Planurile pe care și le fac nativii Capricorni în această lună vor merge pe direcția cea bună chiar de la început, vor avea suficiente resurse pentru a le pune în aplicare și vor găsi oameni dispuși să contribuie. Iar nativii care au nevoie de o relație de dragoste durabilă, au cele mai mari șanse să se bucure de pasiune și de încrederea partenerilor lor.

Vărsător

Pentru Vărsător, în octombrie se prefigurează primirea unor vești bune dintr-o altă țară, o relansare în privința studiilor, și detensionarea sa mentală, eliberarea de un stres apăsător, prin identificarea și eliminarea unor porniri contradictorii, neconștientizate până acum. Pe de altă parte, reușește să-și crească popularitatea printre semeni grație elocvenței cu care-și exprimă gândurile, interesele. Se integrează de minune în colectivul de la serviciu și, datorită atitudinii sale binevoitoare, prietenoase, este cu mult mai apreciat decât de obicei, chiar dacă nu are realizări extraordinare. În plan financiar, are posibilitatea să aibă câștiguri deosebite.

Pești

În octombrie peștii extrag beneficii considerabile din legăturile lor de parteneriat din toate aspectele existenței lor. Au oportunitatea să plece într-o călătorie îndelungată și/sau să inițieze conversații cu o persoană importantă de dincolo de graniță. O criză care le marchează de câtăva vreme o relație de prietenie este pe cale să se încheie, cu condiția de a-și recunoaște partea de vină în iscarea acesteia. Pe de altă parte, pot fi dotați cu o intuiție ieșită din comun, în stare să le dea soluții unor probleme aparent de nerezolvat logic sau rațional. În ultimele zile ale lunii, par să aibă dificultăți în impunerea punctelor de vedere, așa că ar fi nevoie să apeleze mai mult la medieri și compromisuri.

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.