Tipuri de paltoane care nu se demodează niciodată

Odată cu venirea toamnei, care în acest an e destul de rece, scoatem de la păstrare hainele sau pornim în magazine la shopping. Dacă jachetele sau alte articole vestimentare se schimbă de la un an la altul și pentru a fi în pas cu moda trebuie să achiziționezi haine noi la fiecare sezon, paltoanele sunt piese ce pot fi purtate ani la rând dacă sunt bine păstrate.

Iată câteva tipuri de paltoane care nu se demodează niciodată!

Paltonul clasic

Unica haină groasă care nu trebuie să lipsească din garderoba ta este paltonul clasic. În magazine găsești o mulțime de modele, de la cele mai simple, până la cele cu diverse imprimeuri, de la croială dreaptă, până la croială care îți evidențiază talia. Este un tip de palton care va fi la modă atât acum, cât și peste 5 ani.

Paltonul pufos

Paltonul cu aspect pufos, care imită textura blănii, este un must în această toamnă și oferă un aer glamour oricărei ținute. Optează pentru un model supradimensionat, care poate fi purtat deasupra oricărui outfit, de la pulover și jeanși, până la ținute de petrecere. Alege o blană calitativă, pe care să o poți purta și în toamnele viitoare.

Paltonul puffer

Devenit popular în 2020, paltonul de tip puffer a rămas un trend care se va menține încă mult timp. Acesta este ideal pentru plimbările în parc, căci ține de cald și oferă comoditate maximă. Poți alege un puffer masiv sau unul mai delicat, matlasat. Indiferent de achiziție, nu vei da greș cu ea!

Paltonul petrecut

Acest tip de palton seamănă mult cu cel clasic, doar că are un cordon care poate fi petrecut în talie. În plus, acesta nu are nasturi, ceea ce îi oferă un aspect glamour și relaxat.

Indiferent de alegerea făcută, asigură-te că haina pentru care ai optat, îți ține de cald și te avantajează. Nu cumpăra articole vestimentare doar pentru că sunt în vogă!

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.