Horoscopul lunii aprilie. Ce zodie va avea noroc luna aceasta

Specialiștii spun că luna aprilie este una plină de evenimente astrale. Se apropie o perioadă agitată, plină de potențial, dar nu vor lipsi obstacolele și dificultățile. Saturn formează careuri cu nodurile lunare în perioada 1-20 aprilie, cu un moment de maxim la 12 aprilie, ceea ce arată că este posibil să aibă loc frământări sociale și conflicte, care provoacă neliniști legate de siguranță, de resurse, de bani, de marile sisteme economice. Nu sunt excluse conflictele sau dificultățile în ceea ce privește resursele necesare traiului, conform eastrolog.ro.

Iată ce spune horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie în parte!

BERBEC

Astrologii recomandă ca în această lună să te concentrezi asupra planurilor pe care ţi le-ai făcut împreună cu iubitul sau soţul tău. Dacă planifici o vacanță, iar în aprilie sunt mari șanse să ai parte de ea, ar fi bine să cumperi din timp biletele de călătorie sau să faci rezervările la hotel. Concediul este indicat după sărbătorile Paștelui.

TAUR

În acest an, aprilie poate fi luna cea mai norocoasă, în care îți vei îndeplini primele dorințe puse la începutul lui 2022. E posibil să apară situații care te vor obliga să faci o călătorie care nu era planificată. Dar va fi de bun augur și vei rezolva câteva lucruri mai ușor. De asemenea, este și o perioadă bună în care vei aduna bani, dar ai grijă să nu-i cheltui, ci să mai pui și deoparte.

GEMENI

În aprilie proiectele tale înaintează rapid, iar astrele anunță o perioadă benefică din toate punctele de vedere. Vei găsi toată energia necesară pentru a trece peste obstacolele pe care le ridică în calea ta oamenii mai puțin binevoitori. Fii mai îndrăzneață, ai grijă cu cine vorbești, iar cariera ta va fi tot mai frumoasă. Fii atentă să reduci mult cheltuielile.

RAC

La începutul lunii vin vești rele legate de sănătate. E posibil să cheltui mai mulți bani decât ți-ai planificat. În preajma Paștelui însă vei avea parte de zile bune, iar Venus te poate ajuta să îți refaci bugetul. Vei primi multe lucruri gratuit, însă încearcă să oferi la rândul tău celor care au nevoie de sprijin și vei fi răsplătită.

LEU

Aprilie aduce multe momente frumoase în relația de cuplu. Sub influența lui Venus, dragostea îşi dezvăluie toate tainele şi vei descoperi surprize noi. Profită de acest lucru și fă-ți planuri de călătorie după Paște, alături de persoana iubită.

FECIOARĂ

În ciuda greutăților de care ai parte, zodia ta pare să fie norocoasă în aprilie. Te străduiești de ceva vreme să faci o schimbare în carieră, să avansezi în cadrul companiei sau să găsești un loc de muncă mult mai potrivit și cu un salariu bun. În luna aprilie, vei avea mai multe șanse să îți împlinești această dorință și să găsești un post mai bun.

BALANȚĂ

Luna aceasta îți va merge bine și vei câștiga mai mult decât te-ai fi așteptat, chiar dacă situația este îngrijorătoare și cheltuielile cresc de la o zi la alta. Profită de influența lui Venus, căci poți face o afacere bună cu o sumă mică de bani. Iar în privința sănătății nu ai de ce să îți faci griji, mai ales dacă devii mai activă și ieși mai mult la aer curat.

SCORPION

În această lună, concentrează-te asupra sănătății tale și asupra lucrurilor importante pentru familie. Construieşte-ți o nouă imagine și ai mai multă grijă de tine. Lasă deoparte planurile de viitor şi ocupă-te de ceea ce este mai important în prezent. Este timpul pentru o nouă dietă şi pentru sport.

SĂGETĂTOR

Problemele legate de bani îți cam dau planurile peste cap, însă vor veni zile mai senine, dacă nu pui la suflet prea mult ceea ce ți se întâmplă. Bucură-te de prietenii tăi, de zilele calde și de dragostea pe care ți-o oferă familia.

CAPRICORN

Primele zile din aprilie îți aduc alinare, linişte şi armonie, dacă ai trecut printr-o dezamăgire în dragoste. Urmează-ți instinctul şi nu încerca să reînvii sentimente care te răvăşesc. Vei avansa rapid în carieră și, mai ales, ai șansa să îți înmulțești sursele de câștig. Spre finalul lunii aprilie, ai putea să obții un salariu mai bun.

VĂRSĂTOR

Luna aceasta ocupă-te de sănătatea ta! De asemenea, nu rata nicio ocazie să fii mai activă și să mergi în drumeții, căci te vor proteja de multe necazuri. Pe de altă parte, fii îndrăzneață. La serviciu, nu rata nicio şedință pentru că vei avea surpriza să fii trimisă în delegații. Luna aprilie este o bună perioadă să avansezi sau să găsești un alt domeniu de lucru, care te va atrage mai mult și în care poți face progrese rapide. Nu rata această șansă!

PEȘTI

În aprilie trebuie să fii atentă cu banii, mai ales când faci primele pregătiri pentru Paște. Vei fi tentată de cheltuieli mari. Mercur arată că va fi o perioadă de negocieri: fie că vrei să cumperi ceva scump, fie că vrei să îi convingi pe cei dragi să facă ceva pentru tine, la început te descurci mai greu. Până la sfârşitul lunii aprilie, vei cheltui mulți bani, unii cu folos, dar vei avea și pierderi. Trebuie să fii prudentă!

sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.