22.02.2022 – semnificații și previziuni pentru această zi

Data de 22.02.2022 este compusă din doi de zero și șase de doi și poartă o încărcătură spirituală deosebită. Numerologii o consideră una cu o însemnătate aparte și specială.

Iată ce semnificații are și cu ce previziuni vin specialiștii!

Cifra 2 este considerată în numerologie o cifră feminină, care cheamă către tot ce e frumos, către realizări în primul rând pe plan spiritual, poftă de viață și familie.

Majoritatea numerologilor susțin că această dată poate fi văzută ca un portal energetic, care ne apropie către o nouă vibrație, către noi începuturi și onestitate în tot ce facem. Din păcate, există și câteva conotații negative legate de această dată. Mai exact, portalul poate întări individualismul, ego-ul și tendința de a-i învăța pe alții.

După spusele numerologului Josh Siegel, numărul 22 din acest an simbolizează ideea de fundație. Din acest motiv, mulți vor avea oportunitatea de a se redresa și de a face abstracție de pandemie, punând bazele unei vieți normale, așa cum era înainte de anul 2020. Se pare că în perioada următoare ne vom concentra pe revenirea la normalitate, dar vom depune eforturi mari să atingem un echilibru și să nu ne lăsăm influențați de anumite situații critice.

Însumate, cele șase cifre de doi dau rezultatul cifra 12, iar 1+2=3, o cifră perfectă, care are și ea o însemnătate aparte, în special în religia creştină. În primul rând este asociată cu Sfânta Treime. În Biblie, cifra 3 apare simbolic în foarte multe situaţii: Iisus a înviat trei oameni (pe fiica lui Jairus, pe fiul văduvei lui Nain şi pe Lazăr), Iisus a fost ispitit în deşert de trei ori, a căzut de trei ori în timp ce îşi căra crucea spre Golgota etc.

Şi mitologia greacă asociază cifra 3 cu personaje importante pentru această religie antică. Iadul avea trei judecători, lumea era compusă din 3 elemente: cer, iad şi pământ, Cerberul, paznicul Iadului, era un câine cu 3 capete.

În numerologie, 3 este expresia creativității și exprimării sinelui.

Alte semnificaţii ale cifrei 3 acordate în numerologie țin de optimism, toleranță, inspirație și armonie. Per total, cifra este considerată a fi una norocoasă, deși nu atinge perfecțiunea care îi este atribuită în basme sau în spiritualitate. Situațiile ce sunt marcate cu cifra 3 vor aduce energie pozitivă, vor trezi creativitatea și pasiunea din tine și vor marca un viitor strălucit.

E bine de știut că numerele ne pot influența negativ sau pozitiv în funcție de gândirea pe care o avem. Dacă suntem optimiști, vom atrage influențele bune aduse de 22.02.2022, iar dacă suntem pesimiști, vom fi afectați de caracterul nefast al numărului 2 care apare de mai multe ori în această cifră.

În funcție de cum privim lucrurile, acest an, dar și această zi poate însemna speranță și redresare sau ghinion și probleme de sănătate. Totul stă în mâinile tale!

Sursa FOTO

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.