Ce bijuterie ți se potrivește în funcție de zodie

Majoritatea femeilor preferă bijuteriile și chiar fac o obsesie pentru unele. Inele, cercei, coliere, broșe – toate au scopul de a te face să arăți mai bine și de a adăuga un plus de feminitate și încredere. Chiar dacă și tu ai bijuterii preferate, de care cu greu te desparți, află că există unele care îți vor purta noroc dacă le vei purta. Sunt bijuteriile care ți se potrivesc în funcție de zodia pe care o ai.

Berbec

Femeile din această zodie preferă bijuteriile cu forme inedite, ieșite din comun. Culoarea norocoasă a Berbecilor este roșu aprins, de aceea bijuterii cu rubin sau granat te vor face să te simți și mai puternică și-ți vor alimenta focul interior. Piatra norocoasă a Berbecilor este diamantul și e bine să alegi bijuterii cu diamante sau o bijuterie cu diamant, pe care să o porți permanent și care te va proteja.

Taur

Taurul adoră să fie în centrul atenției. Culoarea preferată este verde, iar piatra care îi caracterizează cel mai bine – smaraldul. Astfel, te vei simți puternică dacă vei purta o bijuterie cu smarald, luxoasă și rafinată.

Gemeni

Gemenilor nu le plac bijuteriile statement, dar adoră în același timp bijuteriile delicate, cu stele sau fluturi. De obicei, femeile din această zodie aleg brățările multiple, care zornăie și atrag atenția. Culoare norocoasă este violetul, iar pietrele potrivite – ametistul și opalul roz.

Rac

Femeia Rac prețuiește bijuteriile atemporale, din metale prețioase, de calitate. Elemenul definitoriu al Racului este apa, poți alege ca și talismane norocoase două pietre care sunt benefice zodiei tale: piatra lunii și perla.

Leu

Leilor le plac bijuteriile îndrăznețe, care atrag atenția și care pot impresiona imediat oamenii. Fiind o zodie guvernată de soare, Leul va alege întotdeauna bijuterii din aur galben. Astfel, poți opta pentru diamante sau rubine, cât și pentru cerceii voluminoși, pandantivele cu pietre mari, cât mai strălucitoare posibil. Pietrele norocoase pentru nativii din zodia Leu sunt rubinul, chihlimbarul și topazul.

Fecioară

Fecioara preferă bijuteriile simple și delicate, cum ar fi perlele. Modelul, forma și stilul bijuteriei sunt foarte importante, astfel încât o fecioară nu va avea niciodată bijuterii prea colorate.

Balanță

Femeile Balanță preferă bijuteriile la modă, dar de calitate foarte bună. Colierele cu diferite lungimi și pietre prețioase și brățările sunt de asemenea accesorii preferate. Principala piatră prețioasă a Balanțelor este jadul, considerat simbolul iubirii. De asemenea, și cuarțul roz este piatra care îi aduce iubirea și fericirea.

Scorpion

Femeile Scorpion tind să aleagă bijuterii cu mai puține detalii și forme mai simple. Acestea preferă inele cu pietre mici, brățările bangle și lănțișoarele cu pandative cu anumite simboluri special alese, dar și cerceii lungi. Piatra norocoasă al scorpionului este ochiul de tigru, o piatră ce simbolizează puterea asupra sexului opus. De asemenea, femeia scorpion poate purta ca și talisman bijuterii cu topaz, turmalină și opal.

Săgetător

Pentru Scorpioni nu contează valoarea materială a bijuteriilor, ci valoarea sentimentală. Granatul este considerat cel mai important talisman al Săgetătorilor. Piatra îi va ajuta să ajungă la apogeul carierei, îi va proteja de spiritele rele și îi va călăuzi în viață. Este piatra care promovează relațiile de lungă durată și aduce în viața Săgetătorului pasiune și inspirație. De asemenea, albastrul este culoarea pentru Săgetători și, prin urmare, ar trebui să opteze pentru bijuterii cu safir și topaz.

Capricorn

Femeile Capricorn optează pentru bijuterii de calitate, scumpe, de lux. Astfel, alege inele, coliere, brățări și cercei din metale prețioase și cu pietre prețioase. Piatra norocoasă este granatul și rubinul. Tot, în categoria talismane pentru capricorni se regăsesc și opalul, lapis lazuli și onyxul.

Vărsător

Femeile Vărsător fie vor purta bijuterii statement care le vor face să iasă în evidență, fie nu vor purta deloc. Acestea preferă bijuterii din aur alb și aur galben în combinație, precum și diferite lănțișoare cu modele diferite de pandantive suprapuse. Piatra zodiei Vărsător este ametistul.

Pești

Femeilor Pești le plac bijuteriile atemporale, clasice, dar și preferă să amestece diferite pietre.m, pentru un efect jucăuș și colorat. Ametistul este cea mai importantă dintre pietrele zodiei Peștilor.

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.