Helanca – o piesă vestimentară must have pentru această iarnă

Helanca este un articol vestimentar îndrăgit de copii, însă aceasta poate fi purtată cu succes și de către maturi. Fabricată din materiale naturale, în diverse modele și culori, aceasta a devenit în ultimii ani o piesă must have în garderoba de iarnă a oricărei femei.

Iată cum să o porți pentru a ieși din anonimat!

Inițial, helanca era un tip de lenjerie intimă, purtat direct pe piele. Prin anii ’50, aceasta a început a fi purtată pe platourile de filmare de la Hollywood de către Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Lauren Bacall sau Brigitte Bardot. Prin anii ’70 helanca devine o piesă care se poartă în asociere cu jeanșii sau pantalonii evazați cu talie înaltă.

Helanca poate fi purtată în mai multe variante, dar indiferent de modelul ales, aceasta nu doar te va ajuta să arăți bine, dar și îți va ține de cald.

Poartă helancă și fustă

O helancă în culori neutre și o fustă creion este ținuta perfectă pentru zilele în care nu ai chef de haine prea sofisticate. O poți purta atât la birou, cât și la ieșirile cu prietenele. Diferența o va face colierul statement pe care-l vei purta peste helancă, la baza gâtului. Iar dacă mergi îmbrăcată astfel la birou, poți opta și pentru o jachetă.

Poartă helancă și blugi

Deși ar putea părea o ținută banală, dacă alegi perechea potrivită de blugi, cu siguranță vei reuși să ieși din anonimat. De asemenea, peste helancă poartă și o vestă fără mâneci, care se potrivește perfect cu blugii.

Poartă helancă și rochie

Dacă ai o rochie fără mâneci, pe care nu o poți purta și iarna, asorteaz-o cu o helancă și o pereche de cizme lungi. Ia paltonul pe deasupra, plus o pălărie care să-ți țină de cald și fii gata să cucerești lumea!

Atunci când alegi să porți helancă, optează pentru o coafură împletită, coadă de cal sau un coc în vârful capului.

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.