Cum să porți cizmele UGG în această iarnă

Cizmele UGG au devenit în ultimii ani unele dintre cele mai la îndemână încălțări pentru femei, în special pentru mame. Ideale pentru plimbările lungi, UGG țin de cald chiar și în cele mai geroase zile, dar te ajută și să arăți bine și stilată. Extrem de confortabile, acest tip de cizme dau o notă trendy oricărei ținute casual din sezonul rece.

Cum au apărut UGG

Inițial, prin anii ’70, surferii australieni foloseau niste cizme groase, din piele de oaie, pentru a-și încălzi picioarele reci și ude. Cizmele absorbeau umiditatea și le oferea protecție termică. În plus, le puteau încălța și descălța foarte rapid. Atunci li s-a dat denumirea de UGG, însă au ajuns pe piața mondială prin anii ’90, când vedetele le foloseau pentru a-și odihni picioarele în pauzele dintre filmări. În anul 2000 Oprah declara încântată că cizmele UGG sunt unul dintre lucrurile ei favorite, iar de atunci au devenit un must-have în garderoba oricărei femei.

Cum să porți cizmele UGG în această iarnă

În Moldova, cizmele UGG sunt vândute de magazinul Colibrishop.md. La ei găsești o mulțime de modele originale și culori pentru toate gusturile.

Poartă UGG cu blugi

Pentru un outfit casual, alege să îmbraci o pereche de blugi negri sau albaștri și asortează cu UGG în culori închise. Totuși, ai grijă ca partea de jos a blugilor să fie strânsă pe picior, pentru a nu fi nevoie să-i treci peste cizme, căci vor arăta inestetic.

Poartă UGG cu o rochie pulover

Deși s-ar părea că această încălțăminte e potrivită pentru pantaloni, să știi că o poți purta și la rochii. Alege o rochie tip pulover, care e și la modă în acest sezon, o pereche de ciorapi în nuanțe mate și asortează cu o pereche de UGG negri.

Poartă UGG cu rochii scurte

Rochiile scurte, purtate cu șosete groase, în culoarea piciorului, vor arăta foarte bine dacă le vei asorta cu UGG. Aceste cizme nu sunt și nu vor fi elegante, de aceea nu le purta niciodată cu colanți subțiri și transparenți.

Poartă UGG cu haine cu guler din blană

Pentru că UGG sunt făcute din blană, se potrivesc perfect și cu hainele din blană. Pentru o ținută casual, alege UGG în aceeași nuanță cu haina.

Poartă UGG cu cardigane groase

Un cardigan gros, asortat cu o căciulă și fular pufos, va arăta foarte bine alături de o pereche de UGG. Alege un cardigan pe care să-l porți peste o pereche de blugi skinny sau chiar peste o rochie și fii sigură că vei ieși din anonimat și vei întoarce toate privirile.

Tu cum vei purta UGG în această iarnă? Dacă nu ai încă o pereche, o poți alege de la Colibrishop.md.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.