Ghetele militare pentru femei – noua tendință a sezonului

Anul acesta, ghetele militare pentru femei au revenit în trend. Acestea sunt o încălțăminte confortabilă, cu platformă și cu puțină înclinare, fiind o opțiune excelentă pentru a proteja de frig și ger în aceste luni reci. În marile magazine găsim modele foarte atractive și potrivite oricărei femei, lucru care explică succesul acestora.

Deși pe piață se găsesc ghete militare de culoare neagră, totuși marii designeri au creat ghete pe diverse culori și modele. Unele vin cu șireturi, altele cu centuri, iar în altele sunt combinate curelele și șireturile, în dependență de stilul preferat. Materialele folosite la fabricarea ghetelor va influența și prețul acestora. Astfel, o pereche de ghete din piele naturală va avea un preț mult mai mare. Dacă nu dispui de buget, poți opta pentru cele din piele artificială, care arată la fel de bine.

Poartă-le cu fustă sau rochie

Vedete, influencere – toate au adoptat aceste încălțări și ne demonstrează că această încălțăminte nu trebuie neapărat combinată cu pantaloni, deoarece este ideală cu o rochie sau o fustă. Alegând această combinație, nu vei lăsa la o parte piesele feminine, dar vei încadra masculinul, astfel încât să arăți bine și să fii la modă.

Poartă-le în ținute masculine

Dacă ești adepta confortului și a ținutelor masculine, atunci trebuie neapărat să ai o pereche de astfel de ghete. O pereche de pantaloni negri și pulover cu guler, plus o vestă căptușită, te vor ajuta să creezi un look de invidiat.

Poartă-le cu blugi

Când preferi să porți blugi, nu renunța la ghetele militare. Poartă peste ele o pereche de șosete groase, alege o cămașă albă, blugi albaștri și o pălărie și fii în trend! Iar pe deasupra alege un palton lung, de foarte bună calitate.

Dacă ești o femeie modernă, căreia nu îi e frică să rupă tiparele și să poarte și elemente masculine, atunci îndrăznește să îți achiziționezi o pereche de ghete militare. Astfel, vei putea crea ținute la modă fără a depune prea mult efort și vei întoarce toate privirile.

Sursa foto – aici

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.