Unde găsești haine de sărbătoare exclusive pentru copii

Perioada sărbătorilor vine cu necesitatea și dorința de a îmbrăca copilul cu haine deosebite la matineele de la grădinițe și școli, sau la petrecerile de Crăciun și Revelion din familie. Astăzi, sunt numeroase saloane care oferă servicii de coasere la comandă a hainelor deosebite sau închiriere a acestora. Vă prezentăm în continuare ateliere și magazine care oferă haine exclusive pentru ocazii deosebite.

Mini Lady

Este un atelier de croitorie a hainelor de seară pentru copiii și adulți. Aici puteți găsi atât rochițe și costumașe pentru copii, cât și seturi mamă fiică. Toate acestea pot fi cusute la comandă. Totodată, atelierul dispune și de un salon care oferă și chirie a hainelor pentru orice ocazie. Acesta a fost fondat în 2016 de către designer-ul Diana Mulencova. Rochițele pentru micile prințese atrag, la propriu, toate privirile și se remarcă prin exclusivitate și calitate.

Chișinău, str. Mitropolit Dosoftei, 87

📞069 351 617

Fairy Land

Este un salon de închiriere a rochițelor și costumelor de carnaval, serbare, petreceri, matineu, pentru copii cu vârtele cuprinse între 4 – 10 ani. Totodată, aici găsiți și accesorii pentru copii reprezentând personaje din povești, animăluțe, insecte, legume, fructe, etc. Salonul propune în această perioadă și o ofertă de sărbători. Cine dorește costume marca Fairy Land pentru Crăciun și Revelion, le poate lua de pe data de 23 decembrie cu returnare pe 2 ianuarie la preț de ofertă. Așa că, grăbiți-vă să beneficiați de această ofertă generoasă.

Chișinău, str. Miorița, 88

📞060 888 848

Barhat rochii de seară

Este un salon de închiriere a rochiilor de ocazie și costumelor pentru copii. Aici puteți găsi un sortiment foarte variat de rochii de seară, de nuntă, cocktail, costume de carnaval de la mărci renumite, precum și lucrări de autor. Fiecare model este ca o operă de artă.

Chișinău, str. București, 31

📞079 591 197

Miremax

Aici găsești un asortiment vast de hăinuțe cu tematică de Crăciun. Toate articolele sunt fabricate în Turcia și se disting printr-un design special datorită imprimeurilor super drăguțe cu ren, brad, Moș Crăciun, etc. Acestea sunt croite din țesături de calitate superioară, pentru ca piciul tău să se simtă cât mai bine în ele, dar să fie și stilat în acelaș timp. Dacă nu dispuneți de timp pentru a vizita magazinul, puteți face comandă online pe contul de Viber sau WhatsApp, iar curierul va livra produsele alese direct la domiciliu.

Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, 58

📞067 115 003

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.