Organic Time – noile scutece ecologice pentru copii

Ecologice, Biodegradabile, Hipoalergenice, Sustenabile și de calitate!

Orice mămică își dorește să ofere copilului său tot ce e mai bun. În ultima perioadă, multe mame sunt în căutarea scutecelor ecologice. Acestea nu provoacă iritații bebelușului și nu poluează mediul. Acum, aceste scutece au ajuns și în țara noastră și sunt accesibile oricui iubește copiii și natura!

Organic Time, timpul opțiunilor ECO!

Suntem oamenii ce încurajează alegerile sustenabile pentru că ne pasă. Astfel, am devenit compania ce aduce pe piața din Republica Moldova produse eco, sustenabile, de calitate înaltă –  scutecele Kit&Kin și servetele umede. Suntem o companie mică la moment, dar care își dorește să crească și să facă lucruri bune și corecte pentru oameni. Am înființat această afacere din grija față de mediu și față de generațiile ce urmează să-și construiască un viitor aici, acasă. Ne dorim sa fim cât mai aproape de tot ce este natural”, susțin distribuitorii Organic Time în Republica Moldova.

Aceștia au analizat piața europeană și piața din SUA și au observat o cultură aparte pentru tot ceea ce înseamnă eco. Apoi, au testat și au adus produse ecologice pe care le recomandă cu încredere consumatorilor responsabili de acasă.

De ce să alegi Organic Time

  • 100% ecologice și biodegradabile;
  • produse sustenabile;
  • mult mai calitative decât produsele obișnuite, care sunt dăunătoare mediului.

Kit&Kin este primul brand de scutece și șervețele umede din Republica Moldova, care întrunesc calitățile de mai sus.

Problema poluării din cauza scutecelor neecologice, care sunt aruncate zilnic și ajung să polueze mediul într-o manieră catastrofală, nu mai este una de neglijat. La nivel global, după ziarele și recipientele alimentare aruncate, scutecele de unică folosință, ce conțin plastic și chimicale, reprezintă a treia cea mai mare sursă de poluare.

Chiar dacă nu o să-ți vină să crezi, doar un singur bebeluș îmbrăcat în scutece neecologice ajunge să producă o tonă de deșeuri pe an! Republica Moldova nu este deloc o excepție. Conform statisticii din 2020, anual, în Republica Moldova, se nasc aproximativ 31 de mii de copii. În 2021, se poate estima un număr de aproximativ 63 mii de copii, cu vârsta de până la 2 ani. Toți aceștia poartă scutece. Impactul este colosal! Astfel, pentru a proteja mediul înconjurător, Organic Time propune scutece ecologice, care nu lasă urme de iritații, eczeme sau disconfort copiilor și nu poluează natura!

Tu ce alegi?

Create fără adaosuri de parfumanți sintetici, loțiuni pentru a masca mirosurile, sau coloranți pentru a crea desene aprinse, scutecele ecologice au cucerit inimile mămicilor prin imprimeurile gingașe în formă de animăluțe. Fiecare categorie de kilograme, are propriul imprimeu cu animale drăgălașe. Iată care sunt printurile pentru scutecele ecologice Kit&Kin:

  • Bufniță și Oiță Drăgălașă, mărimea 1 – pentru bebelușii între 2-5 kg;
  • Ursuleț Panda și Șoricel, mărimea 2 – pentru bebelușii între 4-8 kg;
  • Iepuraș și Ursuleț, mărimea 3 – pentru bebelușii între 6-10 kg;
  • Vulpiță și Leopard, mărimea 4 – pentru bebelușii între 9 și 14 kg;
  • Zebră și Leu, mărimea 5 – pentru bebelușii între 12 și 17 kg;
  • Aricel și Ursuleț Raton, mărimea 6 – pentru bebelușii, de la 15kg +;

Deocamdată, magazinul Organic Time este doar online. Așa că, pentru a vedea tipurile de scutece ecologice disponibile, accesează magazinul și comandă un set de scutece ecologice, 100% drăgălașe, hipoalergenice. Partea bună este că prima livrare este absolut GRATUITĂ.

Organic Time nu este doar despre scutece. În magazinul online puteți găsi atât șervețele umede, cât și plasturi eco. Iar din decembrie, distribuitorii promit să aducă o gamă de produse cât mai mare, bună pentru fiecare. Este vorba despre produse eco atât pentru îngrijirea personală (absorbante, tampoane, emplasturi, deodorante), cât și produse de curățare de uz casnic, etc.

La fiecare achiziție de scutece ecologice, salvezi animăluțele pe care se testează cu cruzime scutecele obișnuite și contribui la salvarea pădurilor din Republica Moldova. O parte din achiziția fiecărui produs Kit & Kin se întoarce înapoi, sub formă de plantare a copacilor în Republica Moldova.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.