Când vei deveni mamă, în funcție de zodie

Astrele ne influențează mai mult decât credem, iar zodia în care suntem născuți ne direcționează spre decizii pentru care uneori nu avem explicații. Astrologii susțin că unele femei din anumite zodii nu își doresc să aibă copii, pe când altele nu își imaginează viața fără ei.

Iată când ești cu adevărat pregătită să fii mama, în funcție de zodia în care ești!

BERBEC

Femeia din această zodie va deveni mamă după vârsta de 30 de ani. Aceasta își dorește mai întâi o stabilitate financiară, pentru a-i putea oferi copilului toate cele necesare.

TAUR

Femeia Taur este cea care s-a născut pentru a deveni mamă. Aceasta nu are o vârstă ideală la care să rămână însărcinată și indiferent de când se va întâmpla acest lucru, ea  va fi pregătită.

GEMEI

Femeia Gemeni este și e agata să devină mama oricând. Aceasta va avea o relație foarte deschisă cu copilul ei și întotdeauna va fi gata să îl sprijine și să comunice ca doi prieteni.

RAC

Femeia Rac adoră copiii, motiv pentru care își va dori unul cât mai repede. Va fi o mama iubitoare și va pune pe primul loc binele și fericirea familiei.

LEU

De cele mai multe ori, conform studiilor, femeile din zodiac Leu vor deveni mame în jurul vârstei de 40 de ani sau în general, nu vor naște copii. Pentru ele, important este propria fericire și cariera.

FECIOARĂ

Femeia din zodiac Fecioară va deveni mama în jurul vârstei de 30 de ani. Cu toate acestea, nu va fi o mama prea sensibilă.

BALANȚĂ

Femeia Balanță își dorește cât mai repede un copil. De obicei, aceste femei devin mame foarte devreme, fiind bune prietene cu copilul.

SCORPION

Chiar dacă femeia din zodiac Scorpion este o mama devotată și gata să se sacrifice pentru copilul său, aceasta nu se grăbește să devină mamă. Primul copil îl va naște în jurul vârste de 30 de ani.

SĂGETĂTOR

Femeia Săgetător crede că are încă multe de făcut până să devină mama. Astfel, aceasta nu va deveni mamă mai devreme de 35-40 de ani.

CAPRICORN

Deoarece femeia Capricorn este de carieră și pune pe primul loc satisfacția financiară, aceasta va întârzia cât de mult va putea momentul pentru a deveni mamă.

VĂRSĂTOR

Femeia Vărsător nu este o mama foarte sentimentală. Cu toate acestea, va da naștere primului copil în jurul vârstei de 25 de ani.

PEȘTI

Femeia din zodiac Pești este născută pentru a fi mama și nu știe ce altceva mai bun să facă decât să nască și să crească copii. Astfel, aceasta este foarte devotată și iubitoare.

Totuși, indiferent de ce spun astrele, decizia de a avea sau nu urmași, de a avea unul sau mai mulți copii, îți aparține doar ție!

Foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.