Ce vedete și persoane cunoscute de la noi au devenit PĂRINȚI în NOIEMBRIE

Sfârșitul toamnei le-a adus cel mai frumos cadou – un copil sau chiar doi. Este vorba despre vedetele și persoanele cunoscute de la noi, care au devenit părinți în luna noiembrie și care acum se bucură de cei pe care-i țin în brațe.

Iată la cine a venit barza în luna noiembrie!

Natalia Gordienko

Interpreta Natalia Gordienko l-a adus pe lume pe micuțul Cristian la sfârșitul lunii noiembrie 2017. Vedeta a născut în orașul Nisa, Franța.

Dorina Cojocaru-Filipski

Fosta prezentatoare TV și fondatoarea Școlii de Televiziune, Dorina Cojocaru, a devenit mămică în luna noiembrie. Aceasta l-a născut pe Hector pe data de 21, în 2017, iar acum se bucură de flăcăul său, alături de Alex Filipski.

Elena Bivol

Designerul Elena Bivol a devenit la sfârșitul lunii noiembrie 2016 mămica unei fetițe, căreia i-a pus numele Elisa. De atunci, Elena trăiește cea mai frumoasă poveste a vieții ei și se simte împlinită alături de cea care îi spune mama.  

Marina Scurtu, soția lui Isidor Glib

Pe 23 noiembrie 2014, soţia lui Isidor Glib, Marina, a născut o fetiţă, căreia i-au pus numele Lia-Gabriela. Isidor mai are două fetiţe, Adriana şi Minodora, din căsătoria anterioară.

Irina Kovalsky (Tarasiuk)

Solista formației „Lume”, Irina Kovalsy (Tarasiuk), a născut o fetiță  pe data de 21 noiembrie. Anghelina a făcut-o pe Irina mămică pentru a treia oară.

Lidia Naforniță

Creatoarea de păpuși Tildadoll, Lidia Naforniță, a născut în luna noiembrie 2019 un băiețel adorabil – Bogdan. Lidia este acum însărcinată cu al doilea copil.

Elizaveta Negru

Soția coregrafului Iulian Țurcanu i- a născut pe 5 noiembrie pe gemenii Luca și Teia. Aceștia cresc fericiți alături de surioara lor Lia.

Natalia Marin

Cunoscută publicului de la noi din ediția a doua a show-ului televizat ”Fabrica de Staruri”, frumoasa Natalia Marin a devenit mama de fetiță în luna noiembrie. Aceasta a adus-o pe lume pe micuța Alisa pe data de 30, în 2019.

Vezi aici ce vedete și persoane cunoscute de la noi au devenit părinți în luna octombrie!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.