Născuți în octombrie! Copiii căror persoane publice de la noi sunt omagiați în această lună

Sunt persoane cunoscute la noi și se află întotdeauna în vizorul oamenilor. Fie că sunt urmărite de mii de persoane pe rețelele de socializare, fie că apar pe micile ecrane, acestea nu își țin viața prea departe de ochii curioșilor. Cel puțin, nu atunci când au de împărtășit o veste bună. Au devenit mămici în luna octombrie, iar acum se bucură de copiii pe care-i au.

Iată cine sunt ele și cum se numesc copiii lor, născuți în această lună:

Cătălin, fiul interpretei Ecaterina Spînu

Ecaterina Spînu, cunoscută publicului larg pentru melodia pe care a lansat-o în februarie 2021 – „Frunzele zboară”, a devenit mămică de băiat la început de octombrie. Aceasta l-a născut pe data de 7, în 2020, pe Cătălin.

Victoria, fiica jurnalistei Vera Terentiev-Furtună

Frumoasa jurnalistă a devenit mamă în luna octombrie 2017. Victoria este al doilea copil al familiei și a fost cu mare nerăbdare așteptată de către frățiorul Răzvan.

Ionela, fiica bloggeriței Cristina Chiron

Autoarea blogului Mama Online și jurnalista Cristina Chiron a devenit în luna octombrie de două ori mamă. În urmă cu cinci ani, aceasta l-a născut pe Alex, pe data de 16 octombrie, iar în 2020, în ultima zi a lunii, pe Ionela.

Leila, fiica bloggeriței Daniela Costețchi

În mijlocul toamnei 2020,  pe data de 17 octombrie, bloggerița Daniela Costețchi a devenit mamă pentru prima dată. La vârsta de 23 de ani, Daniela a născut-o pe Leila, cea care în această duminică a fost omagiată.

Aris-Rosalie, fiica prezentatoarei Silvia Petrov

Pe data de 19 octombrie 2019, prezentatoarea Silvia Petrov a devenit mamă pentru prima oară. Cele două au  o relație foarte frumoasă, iar Silvia împarte și cu urmăritorii săi de pe Instagram momente din viața sa de mămică.

Cecilia și Lia, fiicele bloggeriței Anna Casian-Musteață

Autoarea blogului Sunt Mamă și jurnalista Anna Casian-Musteață a devenit mămică pentru prima dată în luna octombrie 2013, pe data de 30. Atunci a adus-o pe lume pe Cecilia, cea care acum are deja 8 ani. În 13 octombrie 2020, bloggerița a mai născut o fetiță, Lia.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.