Alternative ale paltonului. Ce altceva să porți ca să-ți țină de cald

Odată cu sezonul rece, ar trebui să lăsăm la o parte gecile subțiri și pardesiurile. Toamna târziu și iarna, multe femei obișnuiesc să poarte palton – o haină care întotdeauna le face să arate bine, dar care se curăță destul de greu și are nevoie de maximă atenție. Există însă și alternative, mult mai călduroase și ușor de întreținut.

Iată ce altceva poți îmbrăca în perioada rece a anului:

Geaca matlasată
Dacă te-ai plictisit de palton sau nu ai azi chef de el, îmbracă o geacă matlasată, care este la modă în acest an. Fiind călduroasă și comodă, aceasta te va scoate cu siguranță din anonimat. Poți alege o culoare mai specială, cum ar fi: neon, coral, metalic, roz. Iar pentru o ținută perfectă, completeaz-o cu un pulover pe gât și o pereche de cercei mari.

Cojoc
Un cojoc în culoarea nisipului este mereu potrivit pentru a fi purtat iarna. Astfel, dacă ar fi să îți alegi o singura piesă vestimentară de iarnă, aceasta ar fi un cojoc. Se potrivește oricărei ținute, este confortabil și rezistă mai mult timp decât un palton.

Geaca în pătrățele
În această perioadă este la modă geaca groasă, care imită cămășile bărbătești în pătrățele. O astfel de geacă, îmbrăcată peste un hanorac și o pereche de blugi, îți va ține de cald în timpul plimbărilor. O poți asorta cu o pereche de botine și un rucsac.

Geaca căptușită
Geaca căptușită a revenit în trend anul acesta. Astfel, un look care nu va trece neobservat, poți crea cu ajutorul unei astfel de geci, o pereche de pantaloni de piele și un pulover. Aceasta nu doar că îți va ține de cald, dar și te va ajuta să arăți perfect în orice moment al zilei.

Cardigan gros
Paltonul îl poți înlocui cu succes cu un cardigan foarte gros, care îți va ține de cald și va întoarce toate privirile. Pentru a face față frigului de afară, nu uita să iei cu tine și o căciulă, un fular și o pereche de mănuși.

Indiferent de haina pe care o vei îmbrăca, asigură că aceasta nu te va lăsa să îngheți de frig în iarna care vine. Și nu uita să folosești și o pereche de mănuși și o căciulă, pentru a te proteja de vânt și ger.

Foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.