Pregătește-ți casa pentru iarnă! Ce decorațiuni să cumperi în această perioadă

Iarna se apropie cu pași grăbiți, iar în magazine au început să apară decorațiuni care mai de care mai deosebite. Luminițe, brazi, coronițe, beteală, globulețe multicolore, cât și multe alte decorațiuni găsești pe rafturile magazinelor, astfel încât atunci când mergi la cumpărături, te pierzi printre acestea. Este perioada cu multe sărbători, cadouri și planuri, iar bugetul pentru toate acestea trebuie să ți-l stabilești din timp. Pentru a cumpăra tot ce ți-ai propus, înainte de a merge la cumpărături, fă-ți o listă cu cele necesare, în dependență de suma de bani pe care ești dispusă să o cheltui.

Refolosește decorațiunile de anul trecut
Cele mai multe decorațiuni din anii trecuți pot și trebuie să fie refolosite. Astfel, organizează-ți o zi în care să treci în revistă ceea ce ai deja. Verifică instalațiile de luminițe, globurile și celelalte elemente de decor, amintește-ți ce a lipsit anul trecut și abia apoi mergi la cumpărături. Nu încurajăm risipa de nici un fel!

Bradul – elementul lunii decembrie
Iarna vei avea nevoie de mult confort și căldură în locuință. Pentru a simți din plin atmosfera sărbătorilor, achiziționează un brad, pe care să-l împodobești cu întreaga familie. În unele case acesta se împodobește pe 1 decembrie, iar în altele – în preajma Crăciunului. Indiferent de când o faceți, bradul este elementul must have al lunii decembrie-ianuarie. Dacă nu ai unul artificial, pe care să-l refolosești, trebuie să știi că poți achiziționa unul în ghiveci, care va fi mult mai rezistent. Alege un brad potrivit necesităților familiei și bucurați-vă împreună de decorarea acestuia!

Luminițe prin toată casa
Dacă locuiești la sol, poți decora casa și la exterior, însă din interior nu trebuie să lipsească luminițele. Pentru a simți atmosfera de sărbătoare, aranjează-le prin toată casa. Ai grijă însă să le achiziționezi din magazinele specializate, pentru a fi sigură de calitatea acestora.

Decorează și ferestrele
Dacă ai mai multe instalații cu luminițe, nu ezita să decorezi cu ele ferestrele. De asemenea, le poți decora cu fulgi sau oameni de zăpadă lipiți, iar dacă ai copii mici, puteți chiar să pictați împreună pe geamuri. Nu uita și de crenguțele de brad, care se vor potrivi perfect aranjate pe pervazuri.

Ai grijă cum decorezi
Decât să adaugi multe decorațiuni prin toată casa, alege mai puține, dar de calitate. Interesul principal trebuie să fie focusat pe living, acolo unde veți petrece de obicei cea mai mare perioadă a timpului. De asemenea, o atenție deosebită vei atrage și holului, căci intrarea este cea care te va întâmpina atunci când vei reveni seara acasă.

Confortul – cuvântul cheie
Iarna e nevoie de confort și căldură. Astfel, decorează canapelele cu pături pufoase și pernuțe cu ornamente de sărbătoare, iar pe jos pune covoare care să țină de cald atunci când vă veți așeza să vă jucați cu copiii sau când veți deschide cadourile.

De ce să cumperi din timp decorațiunile de iarnă

  • Vei intra mai devreme în atmosfera de sărbătoare
  • Vei găsi toate decorațiunile pe care le cauți
  • Vei evita aglomerația, căci în decembrie toți vor da iama prin magazine și va fi mare forfotă
  • Vei reuși să amenajezi casa așa cum îți dorești tu, fără mare grabă
  • Vei avea casa pregătită, în caz că oaspeții vor veni mai devreme

Adaugă strălucire în casa ta și lasă-te inspirată de magia sărbătorilor de iarnă!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.