Horoscopul pentru a doua jumătate a lunii noiembrie

În luna noiembrie, Venus traversează Capricornul, iar Mercur ajunge în Scorpion. Astfel, se formează o conjunctură bună pentru șanse noi la muncă, pentru colaborări bine plătite și pentru economii. Dacă te afli în căutarea unui loc de muncă, în a doua jumătate a lunii noiembrie vei avea parte de oferte mult mai bune decât la începutul toamnei. Profită de ele!

Berbec
Pentru cei din zodia berbec, noiembrie este o lună dedicată dragostei şi familiei. În această perioadă te vei bucura de rezultate frumoase la serviciu, iar Mercur te va ajuta să pui și câțiva bani deoparte. Pe la mijlocul lunii vei avea o răsturnare de planuri, motiv pentru care este indicat să eviți călătoriile. În weekenduri însă ești în compania oamenilor dragi, iar asta e tot ce contează.

Taur
Dacă în primele zile ale lunii ai avut multe obstacole financiare, în a doua jumătate vei avea șansa să pui câțiva bani deoparte. S-ar putea să ai ocazia de a-ți schimba domeniul de lucru. Nu ezita s-o faci, căci va fi o meserie mult mai profitabilă din punct de vedere financiar.

Gemeni
Stilul tău de viață se va schimba treptat. În prim plan va reveni iubirea și s-ar putea să întâlnești persoana potrivită alături de care să îți petreci sărbătorile de iarnă și nu numai. În ceea ce privește banii, te vei descurca destul de bine până în decembrie.

Rac
Luna noiembrie este luna schimbării, în ceea ce privește locuința. Dacă îți dorești să renovezi, să te muți sau să cumperi o casă nouă, e bine să faci acest pas în a doua jumătate a lunii. Vei observa că această perioadă va fi bogată și în câștiguri financiare, dar și în momente frumoase cu persoana dragă.

Leu
Persoanele din zodia leu sunt sfătuite să aștepte luna decembrie pentru câștiguri mai bune. Dacă începutul lui noiembrie nu a venit cu vești bune, în ultima decadă situația financiară va deveni mai stabilă. În viața personală, ar fi bine să pui accentul pe momentele romantice.

Fecioară
Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, trebuie să știi că în acestă perioadă, Mercur favorizează contactele, relaţiile de muncă, semnarea unor contracte, ceea ce se poate traduce printr-o şansă nouă. Tot în noiembrie vei scăpa de datorii, dar este indicat să fii mai atentă la sănătatea familiei.

Balanță
În noiembrie Venus este foarte săracă în surprize. Nu se va petrece nimic deosebit pe nici un plan, însă nu-ți pierde speranța, căci în ultimele zile ale lunii, situația se va îmbunătăți un pic.

Scorpion
În această lună, Mercur favorizează scorpionul. Astfel, va fi o perioadă foarte bună, mai ales din punct de vedere financiar. Tot în această perioadă, dacă ești singură, vei cunoaște pe cineva în a doua decadă a lunii noiembrie, iar dacă ai familie – între voi lucrurile vor decurge foarte bine.

Săgetător
Dacă începutul lunii a fost unul foarte productiv, pe la mijlocul acesteia este posibil să apară tensiuni în relaţia cu rudele mai în vârstă. Vei avea nevoie de multă energie și putere pentru a te ocupa de toate, dar vin și zile mai bune!

Capricorn
Venus favorizează zodia ta și îți aduce schimbări care, la prima vedere, nu par profitabile. Acestea însă îți vor schimba viitorul, dar alegerea îți aparține doar ție. Ai grijă să analizezi foarte bine dacă ai nevoie de o schimbare.

Vărsător
Se pare că luna noiembrie este o lună foarte bună pentru zodia ta. Te ocolesc necazurile, rezolvi problemele financiare și în relațiile de familie totul decurge foarte bine. În a doua jumătate a lunii noiembrie, astrele pot aduce o serie de schimbări minore, mai ales în cadrul familiei.

Pești
În noiembrie ți se echilibrează bugetul, ceea ce înseamnă că ai luat cele mai bune decizii în ultima perioadă. Mercur aduce o şansă de angajare, dacă eşti în căutarea unui serviciu. La finalul lunii noiembrie, poți face mici investiții în casă, căci e un moment potrivit pentru acest lucru.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.