Cinci idei de cadouri practice pentru o proaspătă mămică

Nașterea unui copil este una dintre cele mai frumoase etape din viața unei femei. Aceasta vine însă și cu multe griji și nopți nedormite, iar primele luni cu bebelușul pot fi copleșitoare pentru o proaspătă mămică. Din fericire, pe lângă dragostea și grija celor din jur, există și unele lucruri care îi fac viața mai ușoară. Astfel, atunci când mergi la ea în vizită, cumpără-i un asemenea obiect, care o va ajuta să depășească mai ușor momentele dificile.

Iată câteva idei de cadouri practice pentru o proaspătă mămică:

Produse de îngrijire
Prinsă în rutina zilnică, o mămică va uita să mai aibă grijă de ea. Pentru a-i reaminti acest lucru, dăruiește-i un set de produse dermato-cosmetice. Ai grijă ca acestea să fie din ingrediente naturale, hipoalergenice și blânde cu pielea. Dacă alegi un set de produse pentru bebeluș, neapărat include și ceva pentru mămică – o cremă de față, un ruj, o pudră. Iar dacă alegi produse pentru mămică, optează și pentru ceva destinat bebelușului – un ulei de masaj, o cremă sub scutec.

Un voucher la un salon de frumusețe
O proaspătă mămică are nevoie să iasă din casă fără bebeluș, iar mersul la un salon de frumusețe poate fi o ocazie ideală. Astfel, dacă dispui de timp, ai putea chiar tu să ai grijă de bebeluș, în timp ce mămica se bucură de câteva ore de relaxare și înfrumusețare. Alege un voucher care știi cu siguranță că va fi folosit – o procedură de masaj relaxant, o manichiură nouă sau chiar o nouă coafură.

O pernă de alăptare
O astfel de pernă este utilă nu doar în timpul alăptării. Aceasta poate fi utilizată și pentru relaxarea mămicii, ca și pernă pentru dormit sau suport pentru atunci când copilul începe să stea pe funduleț. Cu un astfel de cadou vei prinde doi iepuri odată și cu siguranță nu vei da greș.

Un kit din ghips de amprentat
O amintire plăcută pentru părinți este amprenta 2D sau 3D cu mânuțele sau piciorușele bebelușului. De obicei, acest kit include rame foto, ghipsul de amprentat, dar și magneți și diverse suporturi pentru a fi expuse amprentele.

Un sistem de purtare
Un sistem de purtare ergonomic îi va face viața mult mai ușoară proaspetei mămici. Învățând să-și poarte bebelușul corect, aceasta va renunța cu ușurință la cărucior atunci când îl va scoate pe cel mic la plimbare. Un sistem de purtare oferă confort și siguranță mamei și bebelușului, dar și foarte multă flexibilitate și libertate.

Ție ce cadouri ți-au părut utile sau ce lucruri ți-ai fi dorit să primești?

Foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.