5 idei de cadouri perfecte pentru ziua de naștere a unei mame

Dacă ești invitată la o zi de naștere, iar omagiata e mămică, ai grijă să-i dăruiești un cadou care s-o impresioneze. Pentru a-i arăta cât de mult o prețuiești, pregătește-i o surpriză. Simplul fapt că ți-ai făcut timp să alegi cadoul pentru ziua sa, îi va aduce multă bucurie, dar și cadoul va fi apreciat și utilizat cu plăcere.

Iată 5 idei de cadouri perfecte pentru ziua de naștere a unei mame!

Un parfum

Dacă îi cunoști preferințele, dăruiește-i un parfum. Pentru o femeie, parfumurile niciodată nu sunt prea multe, iar dacă mai primește în dar și aroma preferată, îl va purta cu orice ocazie. Dacă nu știi de unde să începi, întreab-o pe ea ce parfum îndrăgește. Așa cu siguranță nu o vei da în bară.

O cană și cafeaua preferată

Dacă mămica la a cărei zi de naștere mergi are de toate și ești în căutarea unui cadou simbolic, dar cu valoare sentimentală, alege o cană pentru cafea, cu un mesaj drăguț. Acest mesaj o va înduioșa nu doar de ziua ei, ci în fiecare dimineață, când își va savura cafeaua. Iar pentru a se gândi și mai mult la tine, dăruiește-i și cafeaua preferată.

Șal sau pulover confortabil

Indiferent de anotimp, un șal sau un pulover confortabil este întotdeauna binevenit. Acesta va fi îmbrăcat când în casă e mai răcoare și va fi ca o îmbrățișare caldă care mereu îi va aminti de tine.

O perie de păr

Periile de păr pentru obținerea coafurilor ca la salon sunt acum la mare căutare și fiecare femeie și le dorește. Poți merge la o zi de naștere cu un astfel de cadou. Pentru o mamă care de cele mai multe ori nu are timp de salon, o perie de păr rotativă va fi o alegere ideală, apreciată mult timp de acum înainte.

Un smartwatch sau o brățară pentru fitness

Pentru o mămică atentă mereu la sănătatea sa, un smartwatch sau o brățară pentru fitness este cel mai bun cadou. Acesta nu doar că este frumos și arată bine, dar mai are și o mulțime de alte caracteristici: monitorizează rezultatele fitness, la ele poți răspunde la apeluri sau mesaje, sunt rezistente la apă, verifici notificările social media, poți asculta muzică, viziona clipuri pe Youtube. Și toate astea într-un singur dispozitiv. Nu-i așa că e un cadou frumos pentru o mamă?

Astfel de cadouri îi va arăta omagiatei cât de mult îți pasă de ea și cu siguranță vor fi apreciate.

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.