Ce rochii să porți în această toamnă, pentru a ieși din anonimat

Chiar dacă toamna e mai frig, nu e un motiv să renunți la rochii. Acestea te vor face să arăți mai elegantă, dar și îți vor ține de cald, dacă le vei alege pe cele potrivite. În plus, o femeie îmbrăcată în rochie, întotdeauna va atrage atenția și nu va trece neobservată.

Iată ce rochii să porți în această toamnă, pentru a ieși din anonimat: 

Rochii tricotate

Rochiile tricotate sunt în trend în această toamnă. Nude, negru, maro, albastru, verde smarald, vișiniu, sunt culori cu care nu vei da greș atunci când vei îmbrăca rochia tricotată. Poți opta pentru una scurtă și mulată pe corp, dar și pentru o rochie-clopot, midi sau lungă. Contează locul în care o porți și felul în care o vei accesoriza.

Rochii cu decupaje

Indiferent de țesătura din care este fabricată rochia, dacă va avea un decupaj la spate, pe lateral sau la decolteu, te va scoate din anonimat. Cu siguranță o astfel de rochie, care este la modă în acest sezon, se va potrivi atât pentru o petrecere, cât și pentru a merge la birou sau chiar la o plimbare. Important este să o accesorizezi corect.

Rochii cu mâneci bufante

După o toamnă în care ai stat mai mult în casă, toamna din acest an este potrivită pentru a îmbrăca o rochie mai deosebită. Astfel, fie că mergi la birou, la shopping sau în vizită la cineva, alege o rochie cu mâneci bufante. Cu cât mai voluminoase vor fi, cu atât efectul va fi mai ”wow”. Aceasta cu siguranță te va scoate din anonimat.

Rochii din catifea

Rochiile din catifea au intrat în trend cu câțiva ani în urmă și de atunci se tot mențin în tendințe, în special în sezonul rece. Astfel, cu o rochie de catifea, purtată la o petrecere, nu vei da niciodată greș. Acest material îți va oferi un plus de rafinament, iar nuanțe precum mov, galben sau verde smarald, vor amplifica aspectul prețios.

Rochia neagră

Rochia „little black dress” este la modă în orice anotimp și poate fi purtată în orice moment. Aceasta ar trebui să fie nelipsită din garderoba oricărei femei. Dacă îți dorești o astfel de rochie, care să fie și originală, optează pentru una mai scurtă în partea din față și mai lungă la spate.

Indiferent de rochia aleasă, aceasta trebuie să te avantajeze și să te facă să te simți bine.

Tu ce fel de rochii porți în această toamnă?

Foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.