Cântărața americană Halsey și-a arătat corpul după naștere. Vezi ce mesaj important a vrut să transmită artista


Cântăreața americană Halsey a postat fotografii în care își afișează corpul după naștere. Fotografiile au fost însoțite și de un mesaj important: „Nu ești obligată să te simți și să arăți grozav.”

Vedeta a împărtășit cu urmăritorii ei poze neretușate în lenjerie intimă. Această postare vine după apariția ei spectaculoasă la show-ul de la SNL. Cântăreața a spus că nu vrea să alimenteze iluzia că o femeie e obligată să arate spectaculos imediat după naștere.

Prima fotografie din postarea interpretei în vârstă de 27 de ani este realizată la câteva zile după ce l-a născut pe fiul său. Halsey a scris: „O mulțime de oameni nu știu că încă arăți însărcinată pentru o vreme imediat după ce naști. Corpul trece printr-o transformare pe care eu o accept. Nu vreau să fac sport acum. Sunt prea obosită și prea ocupată să mă joc cu fiul meu drag.”

Artista a adăugat că s-a simțit ciudat primind zeci de complimente pentru felul în care arată. „Cu toate acestea, în urma tuturor acelor complimente din noaptea trecută, vreau să zic că am purtat o ținută personalizată, aleasă după multe probe. Mai adăugăm aici și lumina potrivită. Toate astea au făcut așa ca să mă pot simți bine și să-mi fac treaba. Nu vreau să alimentez iluzia că ești nevoită să te simți și să arăți „grozav” imediat după naștere. Dacă mă urmărești pentru că ești părinte, te rog să știi că sunt în gașca ta.”

Cântăreața a adăugat că nașterea a fost o experiență provocatoare și a fost „cu adevărat greu”. „Nu voi avea niciodată corpul pre-bebeluș înapoi. Asta m-a modificat pentru totdeauna emoțional, spiritual și fizic. Această schimbare este permanentă. Nu vreau să mă întorc înapoi. Dar, vreau să fiu sinceră, fac tot posibilul să-mi servesc arta și familia, dar vreau și să fiu reală.” – a mai scris Halsey.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.