Culorile și personalitatea – Ce spune despre tine culoarea preferată

Fiecare dintre noi avem o culoare preferată. Chiar dacă există oameni care spun că le sunt dragi  toate culorile, totuși una dintre ele este mai preferată. Aceasta se regăsește în îmbrăcăminte, în locuință sau în alegerea unor obiecte. Astfel, culoarea preferată oferă foarte multe informații despre personalitatea fiecărei persoane în parte și prin purtarea unei anumite culori, aceasta transmite celor din jur diverse limbaje nonverbale.

Ce spune despre tine culoarea preferată

Roșu

Dacă iubești culoarea roșie, ești o persoană optimistă și extrovertită. Îți place să fii mereu în centrul atenției și trăiești la maximum fiecare moment, pentru că iubești viața.

Negru

Dacă îți place această culoare, ești o fire independentă și cu o voință de fier. Prestigiul și puterea sunt foarte importante pentru tine. Chiar dacă dai impresia că ești puternică, în sinea ta ești ușor sensibilă și nesigură.

Alb

Dacă iubești albul, ești o persoană foarte critică. Creezi impresia că ești timidă, dar de fapt ești o persoană încrezătoare și puternică. Ești optimistă, pozitivă, echilibrată și înțeleaptă. Știi să gestionezi corect timpul și să deții controlul asupra ta.

Verde

Dacă preferi culoarea verde, ești o persoană foarte puternică și echilibrată. Îți place să oferi iubire, dar și să primești. De asemenea, tratezi oamenii cu compasiune și generozitate. Pentru că ești mereu cu intenții bune, ești mereu admirată și apreciată de cei din jur.

Galben

Dacă iubești această culoare, ai darul de a-i încânta pe cei din jur. Ești o fire pozitivă și foarte veselă. Iei decizii rapid și ești impulsivă. Ai o gândire pragmatică și îți place să analizezi totul cu de-amănuntul.

Albastru

Dacă îți place culoarea albastru, înseamnă că ești foarte atentă la detalii. Îți place să analizezi foarte bine totul și abia apoi să acționezi. Ești conservatoare, dar în același timp – deschisă și sociabilă. Îți place să petreci timpul cu cei dragi, căci ești loială și onestă cu cei din jur.

Maro

Dacă iubești culoarea maro, tânjești după liniște și iubite. În același timp, îți place să fii în siguranță. Ești o persoană onestă, responsabilă și încrezătoare. Cele mai importante lucruri din viața ta sunt familia și relația cu partenerul.

Mov

Dacă îți place această culoare, ești o fire înțelegătoare și sensibilă. Ești diplomată, idealistă și intuitivă. Oferi întotdeauna sprijin celor care au nevoie. Ești una dintre puținele persoane care văd întotdeauna partea plină a paharului.

Gri

Dacă iubești culoarea gri, nu îți place să fii în centrul atenției și tânjești întotdeauna după o viață liniștită. Ești o fire calmă și tratezi problemele cu indiferență.

Foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.