”Te provoc la o carte” – Proiect Social inedit al comunității #MameDigitale

Vrei să primești în dar o carte deja citită din parte unei femei care ar împărtăși cu tine cele mai bune sfaturi? Sau poate vrei să oferi o carte unei femei din zona rurală a Moldovei? În ambele cazuri, o poți face datorită Proiectului Caritabil ”Te provoc la o carte” organizat de comunitatea #mamedigitale.

Scopul proiectului este să adune donații de cărți, care vor fi dăruite femeilor din toată Moldova. Fiecare din noi are acasă cel puțin o carte din care am învățat lucruri valoroase. Pentru a oferi continuitate acestor cărți, dar și o șansă la noi cunoștințe altor femei, le poți dona.

”Vrem să dăruim femeilor zâmbete și cărți, să contribuim la dezvoltarea lor.” – susțin organizatoarele proiectului, Lia Pogolșa și Emma Bodarev.

Cine vrea să doneze o carte sau mai multe, se poate apropia în orice filială Tucano Coffee din Chișinău și să o lase acolo! Colectarea cărților va avea loc în perioada Septembrie – Decembrie!

Iar dacă vrei să soliciți o astfel de carte, trebuie doar să contactezi echipa #mamedigitale. Mai multe detalii poți găsi AICI. Nu rata ocazia de a beneficia de o carte ce-ți poate schimba viața, o carte ce-ți poate oferi ideea de a te renaște sau lua o decizie bună pentru tine și dezvoltarea ta personală sau profesională.

Pentru ca acest proiect să fie realizabil, e nevoie ca lumea să afle despre el. Iar aici apelăm la bunătatea și ajutorul tău neprețuit. Dă mai departe această informație! 😉

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.