Ce haine să îmbraci în primele săptămâni de după naștere ca să arăți bine

Dupa naștere, una dintre grijile tale ar putea fi aceea de a scăpa cât mai repede de hainele pe care le-ai purtat în sarcină. Ar fi bine să nu te grăbești, căci în primele săptămâni acestea ți-ar putea fi de ajutor. Având în vedere că burtica ta încă nu a revenit la forma inițială, hainele de gravidă, atât de comode, te vor ajuta să te simți mai bine și să ascunzi sub ele burtica sau alte imperfecțiuni ale siluetei din perioada postpartum.

NU TE SFII SĂ PORȚI HAINELE DE GRAVIDĂ!

Având în vedere faptul că nu toate hainele de gravidă arată ca de gravidă, le poți purta cu ușurință și în primele săptămâni dupa naștere. Ba mai mult, unele nici nu îți vor scoate în evidență burta.

ROCHIA NEAGRĂ TE AJUTĂ MEREU!

Dacă vrei ca, atunci când ieși cu bebe la plimbare sau la diverse ocazii, să porți ținute care să dai impresia unei siluete mai suple, optează pentru o rochie neagră, pe care o poți asorta cu diverse accesorii jucăușe – o centură, o eșarfă. De asemenea, poți îmbrăca și alte haine de culoare închisă – maro, bleumarin, gri închis. Cu ele vei reuși să maschezi orice imperfecțiune.

ALEGE HAINE CU O CROIALĂ SIMPLĂ!

La fel, dacă nu vrei să atragi atenția prea mult asupra corpului tău, optează pentru haine cât mai simple, croite astfel încât să nu-ți fie nici prea strâmte, dar nici prea largi. În acest sens, o pereche de blugi care să te avantajeze și o bluză comodă, care nu se mulează pe corp, te-ar putea salva. Important este ca toate hainele să ți se potrivească perfect ca mărime.

POARTĂ IMPRIMEURI FLORALE ȘI JUCĂUȘE!

Pentru a ascunde burtica rămasă dupa naștere, stiliștii recomandă purtarea în partea de sus a corpului a bluzelor cu imprimeuri florale, din materiale cât mai fluide: jerse, lână, bumbac, mătase. Datorită acestora, vei reuși să distragi atenția de la zonele problematice.

OPTEAZĂ PENTRU CARDIGANE LUNGI!

De asemenea, pentru a-ți ține de cald, dar și pentru a masca burta, bustul sau sânii, alege să porți un cardigan. Unul cu imprimeuri sau de culoare închisă, asortat cu o pereche de blugi sau pantaloni, te va face să arăți perfect. Cu cât cardiganul va fi mai lung, cu atât te va face să arăți mai suplă.

BLUGII DE TIP „MOM” – PERFECȚI!

Iar dacă preferi blugii, optează pentru o pereche cu talia înaltă, care să-ți vină perfect ca mărime. Blugii de tip „mom” sunt ideali în acest sens!

LENJERIA SĂ FIE DE CEA MAI BUNĂ CALITATE!

Înainte de a alege orice haină, ai grijă să porți lenjerie de cea mai bună calitate. Aceasta îți va oferi confort în orice moment al zilei și te va ajuta să te simți bine în propria piele. Alege o bustieră sau un sutien pentru alăptare, care îți vor susține sânii, dar și te vor ajuta să alăptezi rapid copilul, fără nici un disconfort.

Chiar dacă încă nu ți-ai găsit hainele potrivite după naștere, acum nu silueta este cea mai importantă, ci puiul de om pe care-l ții în brațe. Ai grijă de el, oferă-i dragoste și timp, iar în perioada apropiată vei reveni și tu la greutatea dinainte de sarcină și vei putea îmbrăca hainele preferate!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.