Toamna 2021: Ce modele de fuste se poartă

Toamna este anotimpul în care nici o femeie nu are voie să renunțe la rochii și fuste, chiar dacă afară e mai răcoare. Din contra, cu o fustă potrivită, vei arăta bine și vei atrage privirile celor din jur. Fusta poate fi purtată în orice moment al zilei și, în funcție de cum e asortată, vei arăta impecabil, fie că o porți la birou, la plimbare, sau prin casă.

Dacă în luna septembrie, când zilele sunt calde, putem purta rochii și fuste de vară, pentru octombrie și noiembrie e cazul să renunțăm la ele. Totuși, chiar dacă zilele sunt ploioase și vrem confort și căldură, putem obține acest lucru și cu ajutorul unei fuste. În această toamnă se poartă fustele din cașmir, lână, catifea, în nuanțe plăcute de bej, crem, maro, vișiniu, albastru, galben sau violet.

Ce MODELE de fuste se poartă

Toamna 2021 e despre luciu metalic, retro, denim, printuri florale și carouri, de aceea sunt binevenite fustele care includ aceste elemente. Anul acesta, la modă sunt fustele care reflectă inocența și senzualitatea unei femei. Astfel, poți opta pentru diverse modele care să-ți scoată în evidență puritatea și gingășia, sau puterea și duritatea, dacă asta îți dorești.

Fustele în carouri nu se vor demoda niciodată. Fie că alegi o fustă cu carouri mici sau mari, colorate sau în nuanţe neutre, vei avea un aer elegant şi uşor vintage. În același timp, vei fi în pas cu moda.

Fusta midi, cu croială de tip A este potrivită pentru această toamnă. Fiind atât de versatilă, o poți purta în diverse combinații și de fiecare data vei arăta bine. În plus, aceasta îți va pune în evidență silueta și îți va accentua și mai mult talia.

Pentru toamna 2021 poți alege și o fustă maxi din piele ecologică. Unul dintre avantajele acesteia este că te protejează de frig și ploaie în zilele reci. De asemenea, fusta maxi din piele poate fi asortată cu o pereche de cizme înalte sau, pentru un look modern, cu pantofi sport.

Odată cu venirea toamnei, poți reintroduce în garderobă și fusta tricotată. Optează pentru modele comode și călduroase!

Fustele din denim sunt la modă și în acest sezon. Alege o  fustă lungă sau midi, cu diferite asimetrii și vei ieși cu siguranță din anonimat!

Indiferent de fusta aleasă, cel mai important este să te simți bine în pielea ta și să fii împăcată cu tine însăți!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.