Tendințe în machiaj pentru 2021. Recomandări de la make up artista Liubovi Ojog

Unul din lucrurile care ne pot face zilele mai colorate la propriu este machiajul. Știm bine că și în acest domeniu există trenduri de care trebuie să ținem cont.

Liubovi Ojog este una dintre cele mai apreciate artiste în machiaj din Republica Moldova și vine cu câteva recomandări pentru acest an care ne ajută să privim cu mai mult optimism viitorul.

2021 ne oferă numeroase look-uri interesante pe care să le încercăm, dar în același timp, machiajul natural rămâne a fi unul dintre cele mai solicitate. Renunțăm la genele false dese care schimbă mult pleoapa, în favoarea genelor lungi aplicate pe ici colo pe lungimea ochiului.”

Sprâncene naturale

„Deasemenea, renunțăm la fardul accentuat pe sprâncene. Acestea trebuie să fie cât mai ușoare și răsfirate. O sprânceană accentuată prea mult adaugă vârstă, deci ne dezavantajează.”

Corecția feței moderată

„Machiajele ca la Kim Kardashian nu mai sunt în vogă. Tenul umed rămâne în tendință, fondul de ten în strat mai subțire ca să se vadă textura pielii, gloss-ul pe buze la fel e bine venit.”

Buzele de rățușcă nu mai sunt la modă

„Există o tendință în cabinetul cosmetologic de buze fluturaș, când doar partea de sus a buzei este proeminentă, în timp ce părțile laterale să fie mai liniștite și coborâte mai jos.”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.