Vedete autohtone care vor naște în 2021

Sarcina este o perioadă emoționantă în viața unei femei. În cele 9 luni de zile, o viitoare mămică trece printr-un șir de schimbări, atât fizice, cât și emoționale. Iar pentru multe persoane publice, perioada sarcinii poate veni cu multe provocări, deoarece ele sunt constant în vizorul publicului. Pot fi luate la întrebări, de multe ori indiscrete, referitor la sarcină și este aproape imposibil ca vedetele să-și păstreze sarcinile private până la final.

Ca să nu fie prinse de presă, mai multe graviduțe cunoscute din țara noastră au făcut postări cu burtica pe rețelele sociale, recunoscând că așteaptă un copil. Iată care sunt vedetele de la noi care vor naște în 2021.

Natalia Barbu. Cântăreața este însărcinată pentru a doua oară. Interpreta a dezvăluit vestea cea mare postând o fotografie cu burtica la vedere în timp ce se afla în vacanță pe insulele Maldive. Natalia Barbu mai are un fiu pe nume Victor, iar de aceasă dată este în așteptarea unei fetițe.

Cristina Gheiceanu. Celebra bloggeriță este în așteptarea celei de a doua fetițe. Chiar dacă nu mai locuiește pe meleagurile noastre, ci în Elveția, Cristina este urmărită în continuare de mii de femei din Republica Moldova pe rețelele sociale. Acolo, fosta jurnalistă împărtășește cu urmăritorii săi provocările și bucuriile pe care le trăiește în cea de a doua sarcină.

Kătălina Rusu. Fiind întrebată recent, în cadrul unui interviu, dacă își mai dorește copii, interpreta a răspuns evaziv, ca doar peste câteva zile să dezvăluie într-o postare pe pagina ei de Instagram că va deveni mamă pentru a doua oară. Artista a scris lângă fotografie:„ Bebe 2 te așteptăm!!! Nu este poza bebelușului, dar este primul nostru examen usg cu mici complicații de dragul luatului în brațe al Melissei.” Kătălina a fost internată în spital din cauza complicațiilor survenite la cea de a doua sarcină, însă, din fericire, atât ea cât și bebelușul, sunt bine.

Gloria Gorceag. Interpreta și prezentatoarea TV urmează să nască în curând cel de-al doilea băiețel. Gloria a ținut mult timp burtica ascunsă ca, într-un final, să-și bucure urmăritorii cu poze foarte frumoase în care apare alături de băiețelul mai mare, Leo, și în care burtica e foarte proeminentă. Chiar dacă este pe ultima sută de metri de sarcină, prezentatoarea TV este foarte activă și mai poate fi surprinsă pe coridoarele televiziunii, acolo unde pregătește noi ediții ale emsiunii ”Istoriile Gloriei”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.