Horoscopul săptămânii 15 – 21 februarie. Mercur iese din retrograd

Două evenimente astrale importante vor avea loc în această săptămână. Mercur iese din retrograd, iar Soarele intră în Pești. Vezi cum va fi influențată fiecare zodie în parte.

Berbec. Ai încredere în intuiția ta și ascult-o! Acest lucru te va ajuta pe parcursul întregii săptămâni. Vei reuși să rezolvi multe lucruri pe care le ai pe lista ta de priorități.

Taur. O săptămână în care te axezi pe carieră și bani. Ai grijă în ce investești sau ce alegi să faci. În week-end nu-ți neglija prietenii. Simte-te bine alături de cei dragi și fii liber să cunoști oameni noi.

Gemeni. Ești într-o perioadă cu totul deosebită în care îți merge bine pe toate planurile. Debordezi de energie, mai cu seamă spre mijlocul săptămânii. Ești capabil să visezi măreț și să îți atingi obiectivele.

Rac. Săptămâna începe în forță cu multe lucruri pe care le ai de făcut. Concentrează-te pe muncă și pe tine. De miercuri ai nevoie de mai multă odihnă pe care te sfătuim să ți-o oferi ca pe un lux pe care îl meriți. Duminica e doar pentru familie și pentru planuri noi.

Leu. Te așteaptă o săptămână pozitivă în care nu doar că vei reuși să realizezi ceea ce îți propui, dar, în același timp, vei fi înconjurată de oameni care te apreciază mult și sincer. Ești flatat de la atâta atenție, dar ai grijă să nu ți se urce la cap.

Fecioară. Săptămâna începe cu multă critică care vine chiar din partea ta. Nu deveni propriul tău dușman și fii mai indulgent cu tine. Spre sfârșitul săptămânii sunt posibile schimbări majore care te vor face să radiezi la propriu.

Balanță. Pui accent pe curățenie în această săptămână. E ca și cum te-ai axa pe curățenia de primăvară și vrei să fie oridine peste tot: în casă, în mașină, pe birou. Acest lucru îți dă o stare de bine și ai energie bună întreaga săptămână.

Scorpion. Ești împăcat cu tot ceea ce ai și te simți în formă, chiar dacă îți dai seama că ai avea nevoie de mai mulți bani decât ai acum. Partea bună e că te mulțumești chiar și cu lucruri mărunte care îți aduc o bucurie sinceră. Spre sfârșitul săptămânii, Luna este în zodia ta, ceea ce îți aduce un plus de noroc.

Săgetător. O săptămână cu multă muncă și puțină distracție. Ești foarte calculat și perspicace, ceea ce te ajută să te implici în proiecte mari care presupun punctualitate și acuratețe. În week-end cufundă-te în interiorul tău, or acolo vei găsi puterea de care ai nevoie.

Capricorn. S-ar putea să fii frustrat din cauza unor calcule care nu-ți ies așa cum te aștepți. Tot de ce ai nevoie, e mai multă concentrare. De miercuri s-ar putea să te mai relaxezi. Fii deschis pentru noi prietenii.

Vărsător. O săptămână minunată din toate punctele de vedere. Visezi cu ochii deschiși și lucrurile pe care le vrei chiar vin în viața ta. Rămâi așa și bucură-te de ceea ce îți oferă viața.

Pești. Săptămâna începe cu detalii care te-ar putea afecta și chiar stresa. Este recomandat să ai grijă de sănătate și să faci multă mișcare și sport de orice fel. Spre sfârșitul săptămânii reușești să nu te axezi doar pe tine, ci și pe tot ceea ce este în jur, iar asta te ajută să ieși din situația stresantă și chiar să te bucuri de viață.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.