Magia uleiurilor esențiale

Când vine iarna, ne gândim tot mai mult la sistemul nostru imunitar. Dar mai ales în această nouă realitate creată de pandemie. Pe lângă alimentație sănătoasă, sport și vitamine, un remediu bun pentru întărirea imunității sunt uleiurile esențiale. Fie că sunt folosite separat sau faci un mix din ele, efectul va fi foarte mare. Am pregătit pentru voi un top 5 al celor mai bune uleiuri esențiale pentru imunitate.

  1. Uleiul de lavandă. În primul rând, acesta relaxează, detensionează, elimină stresul și încurajează un somn odihnitor. Nu trebuie să-ți mai amintim cât de esențială este odihna pentru sănătatea noastră. În plus, lavanda ține la distanță virozele, luptă împotriva inflamației și ajută la eliminarea bacteriilor.
  2. Uleiul esențial de Ghimbir este un alt ulei care, conform literaturii de specialitate are potențial uriaș în susținerea sistemului imunitar. Ceea ce nu este o surpriză, deoarece și ghimbirul în starea lui naturală este valoros din acest punct de vedere.
  3. Uleiul esențial de Lămâie are efecte tonice asupra minții și corpului și este perfect de folosit pe termen lung pentru susținerea întregului organism și promovarea unei stări bune de sănătate. Este un ulei cu efect de curățare pe toate planurile, care oferă energie și bună dispoziție, atât de necesare în perioadele stresante pentru trup, minte și suflet.
  4. Uleiul estențial de Mentă are o acțiune antioxidantă foarte bună. Această acțiune, combinată cu cea antimicrobiană, fac din uleiul de Mentă un ajutor în susținerea organismului. În plus, acest ulei revitalizează, trezește, înveselește.
  5. Uleiul esențial de Piper negru este un ulei care încălzește, stimulează și dă curaj. Este uleiul perfect pentru sezonul gripei și răcelii. Piperul negru ajută circulația, și a celei periferice, dar și a energiei, protejându-ne de cea negativă.

 

CRAS A VENENATIS ENIM
  • Criteria 1
    5
  • Criteria 2
    8
  • Criteria 3
    10
The Good

Heartbreaking interactions between characters mark emotional high points

Segments of well-written, hilarious dialogue

The Bad

Exploration sequences feel drawn out and boring

No crazy action sequences like in previous episodes

Pacing slows to a crawl

0
7.710