Horoscop săptămânal. Cine va trebui să aibă grijă la bani și cine va trebui să fie mai atent la ceea ce vorbește

Săptămâna 11 – 17 ianuarie se remarcă prin evenimente planetare care pot aduce surprize, atât plăcute cât și neplăcute pentru majoritatea semnelor zodiacale. Iată la ce trebuie să atragi atenția ca să treci mai ușor peste provocări.

Berbec. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă la bani. Investițiile sau cheltuielile mari nu sunt recomandate. În carieră poate fi vorba de noi începuturi.

Taur. Și pe tauri îi așteaptă shimbări în viața profesioanlă. Taurii vor simți nevoia de a învăța ceva nou în această perioadă. În viața sentimentală ar putea apărea unele probleme din motiv că taurii nu vor accepta autoritatea sau superioritatea partenerului.

Gemeni. Săptămâna poate aduce tensiuni atât în familie sau cercul de prieteni, cât și la muncă. Nativii ar trebui să atragă mai multă atenție la sănătate și odihnă în această săptămână.

Rac. Nativii acestei zodii vor avea parte de discuții tensionate legate de bunuri materiale, sau de anumite investiții. În ceea ce privește relațiile sentimentale, unii raci vor fi surprinși plăcut de partenerii lor.

Leu. Săptămâna vine cu provocări pentru acești nativi. Dacă vei ști să asculți și partenerii, vei avea de câștigat. Altfel, te așteaptă conflicte, critici și schimbri neașteptate.

Fecioară. La locul de muncă te așteaptă discuții în contradictoriu și diverse situații nefavorabile. Pe plan sentimental, însă, vei avea parte de schimbări plăcute și o nouă etapă. Poate fi legată chiar de apariția unui copil.

Balanță. Cei din zodia balanței sunt îndemnați să atragă mai multă atenție familiei și pasiunilor. Este o perioadă favorabilă să te dedici lucrurilor care îți fac plăcere și să petreci cât mai mult timp cu cei dragi.

Scorpion. Scorpionii vor fi foarte solicitați pe plan profesional. Discuții, propuneri, deplasări. Toate acestea, însă, pot duce la unele neînțelegeri în familie, întrucât aceasta se va simți neglijată.

Săgetător. Și nativii acestei zodii vor avea parte de momente tensionate la locul de muncă. Deciziile bruște vor fi la ordinea zilei.

Capricorn. Ești tentat să cheltui banii. Evită, pe cât e posibil, speculațiile financiare în această perioadă. În familie te așteaptă noi începuturi.

Vărsător. O săptămână complicată și cu multe provocări interioare. Te așteaptă conflicte cu familia sau chiar cu tine însuți. O soluție ar fi să fii mai calm și să lași lucrurile în voia sorții.

Pești. De tensiuni interioare vor avea parte și nativii din zodia Pești. Dacă vei apela și la înțelepciune, nu doar la emoție, vei ști să treci cu bine peste toate.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.