3 motive să te scoli din pat cu bună dispoziție chiar și în zilele de iarnă

Cu cât mai puțin soare avem, cu atât mai greu e să ne sculăm din pat. Iar dacă mai e și frig, nu avem deloc chef să ne despărțim de plapuma caldă. Totuși, avem numeroase motive pentru care merită să ne trezim. Iată câteva lucruri care vor face acest pas mai ușor.

  1. Liniștea de dimineață

Dimineața poate fi considerată pe bună dreptate cel mai liniștit moment al zilei, iar asta o poate face și cel mai productiv. Folosește-l pentru un moment de tu cu tine, pentru yoga, pentru exerciții, poate chiar pentru meditații, sau cititul unei cărți preferate. Dimineața poate fi numită pe bună dreptate o zi în miniatură, iar cum o vei petrece, așa îți va fi și ziua.

  1. Aroma cafelei sau a ceaiului

Dacă ești amator de cafea sau ceai, e suficient să te gândești la aroma acestora. Imaginează-ți cum savurezi lichidul fierbinte din ceașca ta preferată în pajama ta favorită și caldă.

  1. Recunoștința pentru o nouă zi

Dacă ai deschis ochii și ești în patul tău moale și confortabil, deja ai un motiv pentru care să fii recunoscător. Dacă ai o agendă pe noptieră, scrie încă câteva motive pentru care vrei să mulțumești. Îți va fi mult mai ușor să începi o nouă zi în forță cu dispoziție maximă. Până la urmă, este viața ta în care tu ești creatorul!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.