3 inamici ai tenului tău

Poate nu îți va fi prea plăcut să auzi asta, dar cel mai mare inamic al tenului tău ești chiar tu. Fie că îți atingi fața, sau te expui la soare, sau te machiezi excesiv – tu ești responsabil de sănătatea pielii tale.

Știai că atunci când îți atingi fața murdăria, grăsimea și bacteriile migrează pe tot tenul? Așa că, evită pe cât poți atingerea feței, decât doar dacă ai mâinile perfect curate.

De câte ori te-ai expus la soare pentru a obține cât mai rapid bronzul dorit? Află că soarele este unul dintre cei mai de temuți dușmani pentru pielea noastră. De aceea folosirea unei creme cu protecție solară de mai multe ori pe zi este obligatorie.

Dacă ai putea renunța de tot la machiaj – ar fi perfect. Dar pentru că acest lucru e de neimaginat, te sfătuim să limitezi cât mai mult timpul în care porți ”masca frumuseții”. Spală-te pe față imediat ce ajungi acasă. De asemenea, trusa ta de machiaj ar trebui să strălucească de curățenie. Dezifenctează periile de machiaj săptămânal, folosește produsele doar pe pielea curată și nu le împrumuta nimănui.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.