Pe 21 decembrie vom fi martorii unui fenomen astrologic care se întâmplă o dată la 200 de ani

Pe 21 decembrie va avea loc Marea Conjuncție Regală între două cele mai mari Planete ale Sistemului nostru Solar, Jupiter și Saturn. Ce presupune acest fenomen și ce semnificații are, aflăm de la astrologul Alina Ciutac, fondatoarea OMastre.

Alina, ce este Marea Conjuncție Regală și cum ne influențează?

Este un eveniment rar pentru că are loc o dată la 20 de ani și, fiind două planete sociale, ele dau tonul și schimbă tendințele în economie, politică, dezvoltarea socială, structura socială. Schimbă felul în care comunitățile și oamenii își construiesc sau revizuiesc felul în care planifică viața, construiesc afacerile, construiesc comunicarea. Deci, practic, se reînnoiesc tendințele și viziunile asupra lumii și asupra vieții.

Din câte am înțeles, anul acesta fenomenul va fi și mai deosebit?

Da, pentru că anul acesta evenimentul coincide și cu Marea Mutare care are loc o dată la 200 de ani. Până acum, timp de 200 de ani, acești mari giganți s-au unit doar în semne de Pământ. De acum încolo, din 21 decembrie, are loc Marea Mutare pe semnele de Aer. Deci, această conjuncție se va forma din 20 în 20 de ani doar în semnele din aer. Prin urmare, se schimbă foarte mult concepțiile noastre referitor la viață și la felul în care vom organiza noua structură a lumii. Practic, din 21 decembrie putem să spunem că intrăm oficial în era Vărsătorului.

Ce poate face fiecare din noi ca să fie cumva în unison cu aceste schimbări?

În primul rând ar trebui să ne reorientăm. Să lăsăm în urmă tot ce a funcționat pe sisteme vechi și să ne îndreptăm cu privirea în viitor. Era Vărsătorului e despre viziuni umaniste, despre colaborare între oameni, despre comunități puternice, despre altruism și despre o altfel de simbioză cu tot ce este viu și cu natura. Ideea e să ne putem schimba percepțiile și este obligatoriu să o facem. Să ne revizuim obiectivele și să pornim pe drumuri noi, să căutăm lucruri noi. Vor fi mai valoroase ca altă dată ideile. Va fi mai important să colaborăm unii cu alții dacă vrem să trăim în armonie cu noi înșine și cu Pământul. Trebuie să fim deschiși să experimentăm lucruri noi, să căutăm să ne informăm, să avem mai multă cunoaștere. Până acum un statut special însemna să ai o poziție bună, să ai o carieră bună, să ai o casă suficient de arătoasă, o mașină, haine frumoase. Toate aceste lucruri vorbeau despre principiile materiale ale existenței noastre. Și e normal, pentru că pe parcursul a 200 de ani asta era tendința. De acum încolo, statut social înalt nu va însemna să ai lucruri materiale neapărat, ci o educație bună, cunoaștere, creativitate, capacități de lucru în echipă, idei inovatoare în tehnologii, în tot ce înseamnă progres tehnic. Pentru mame, este cea mai bună perioadă pentru a-și găsi acel potențial creativ și a-și descoperi vocația. Și asta de fapt are legătură cu era Vărsătorului. Trebuie să facem lucrurile din vocație. Nu neapărat pentru a căuta un câștig sau un venit.

E foarte interesant că acest fenomen astrologic se întâmplă exact acum, în această perioadă…

Se întâmplă exact aici și acum pentru că noi suntem capabili să facem această schimbare, să fim co-creatori. Adică să găsim în fiecare dintre noi acea scânteie divină care să lucreze. Să colaborăm împreună cu Universul pentru că suntem un tot întreg. Totul se petrece acum într-un rimt foarte accelerat. Să fim deschiși, să nu mai ținem de regulile trecutului. De acum încolo va trebui să rescriem regulile, să le adaptăm vieții noi, să nu mai fim atât de rigizi pentru a ne putea adapta mai ușor. Încă un lucru interesant este faptul că de adaptabilitate este responsabil Neptun. Neptun este și planeta care arată existența pandemiilor, ceea ce trăim, de fapt, acum. Deci, toate sunt foarte interconectate.

Alina, îți mulțumesc!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.