Ce se întâmplă dacă aplici cuburi de gheață pe față în mod repetat

Cuburile de gheață au efecte miraculoase pentru toate tipurile de ten, iar beneficiile sunt garantate, mai ales dacă sunt efectuate cu regularitate.

Sunt tratamente naturiste, foarte eficiente și nu te costă nimic să le încerci, însă beneficiile asupra pielii tale vor fi vizibile. Vezi pentru ce probleme poți găsi soluții cu ajutorul cuburilor de gheață.

  1. Micșorează porii. Este o metodă simplă, eficientă, și te scapă de porii dilatați. Este recomandat să te freci pe față zilnic cu gheață.

2. Te ajută imediat dacă ai fața umflată. Pune câteva cuburi de gheață într-o batistă și ține-le presate pe zona feței care este umflată.

3. Vei uita de cearcăne. Pielea de sub ochi este cea mai sensibilă, iar pentru ea, cea mai potrivită este gheața. Aplică gheața pe zona cu cearcăne și vei uita de această problemă deranjantă.

4. Uită de acnee. Impuritățile sunt inestetice și îți pot provoca chiar și durere. În acest sens, din nou, te ajută gheața. Aplică cubul de gheață pe zona problematică și vei vedea imediat efectul.

5. Vrei ca machiajul tău să persiste mai mult? Din nou gheața îți vine în ajutor. Machiajul va fi persistent dacă folosești acest obicei. Înainte de a te machia, treci cu cubul de gheață peste față. Cu siguranță vei vedea efectul.

Sursa Foto: Pinterest.com.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.