L-ai vizionat de multe ori, dar sigur nu ai observat acest detaliu din filmul „Singur acasă”

Comedia „Singur acasă” a fost văzută de milioane de oameni, însă de fiecare dată fanii descoperă noi și noi detalii lăsate intenționat de regizorul filmului.

„Home alone” a apărut cu 30 de ani în urmă, iar de atunci, filmul a reușit să spargă toate barierele și să fie cunoscut de oameni din toată lumea. Mulți dintre fanii filmului știu pe de rost fiecare replică a lui Kevin sau Alex. Dar, există detalii pe care încă nu le-a descoperit nimeni.

În prima parte a filmului „Singur acasă”, familia McCallister pleacă grăbită la Paris pentru a sărbători Crăciunul. Abia acum s-a aflat cum a fost posibil ca familia să-l uite acasă pe micuțul Kevin. La o privire mai atentă a momentului în care se fac bagajele, se poate observa că tatăl lui Kevin aruncă biletul cu numele lui, la gunoi.

Macaulay Culkin a devenit cunoscut odată cu rolul din ”Home alone”, unde a jucat rolul lui Kevin McCallister. Conform jurnașiștilor de la The Daily, actorul ar fi câștigat 100.000 de dolari pentru rolul din prima parte a filmului ”Singur acasă”. A doua parte a filmului a fost mai profitabilă, iar actorul a încasat 4,5 milioane de dolari. Averea totală a actorului se ridică la 15 milioane de dolari.

În prezent, actorul Macaulay Culkin nu mai joacă, motivul principal fiind problemele pe care acesta le-a avut cu drogurile.

Sursa Foto: Impact.ro

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.